På piren, har ätit och druckit gott ikväll...

img_0456 (MMS)

På piren, har ätit och druckit gott ikväll. Lykke myser just nu med Ida :)


TGIF

Godmorgon på er. Kan ni förstå att i morgon när vi vaknar är det maj, vart har tiden tagit vägen? Fort går den i alla fall.
Jag och Lykke ligger och kollar på Vakna med the voice som vanligt, är super seg idag så jag hoppas att liten somnar lite till. Eller så får jag palla mig upp nu och ta tag i dagen, har lite att fixa och dona med. Ikväll ska va träffa Mattias bror och hans tjej + lite andra vänner, vi har inte riktigt bestämt om vi ska göra de lätt för oss och gå ut och äta eller om vi ska grilla. Beror ju lite på väder och vind, men tror att vi måste bestämma det nu på förmiddagen så att vi kan boka bord någonstans. Kan tänka mig att de är fler än vi som har samma ide.

Ligger ju som sagt och kollar på Vakna, Sanna Bråding va med idag och berättade att Heidi Montag från The Hills gett sin in i muskbranchen och släppt en ny låt ovh video. Hon ville tydligen inte göra en studioinspelad video, varför fattade jag inte riktigt men i alla fall nu så är videon olika klipp med privata klipp på Heidi och Spencer.








Enjoy...

Nu sova eller gå upp....


Mätt och go...

Åhh är så mätt och belåten nu, gjorde grekiska biffar och klyftpotatis till middag och fy va gott det va nästan för gott. Vi ska snart hoppa i sängen, hela familjen är supertrött eller i alla fall jag och Mattias, Lykke och Dasiy är rätt så pigga. Men eftersom de är vi vuxna som bestämmer här, så blir de sängen strax.

Idag va jag och Lykke på A6 och myste, eller Lykke somnade efter typ 1,5 h och sov i över 2 timmar. Perfekt tyckte jag, fick strosa runt och kolla på kläder och sånt i lugn och ro. Himla lyxigt. Till lunch blev det sushi på Soya, mums mums. Köpte inte så mycket dock, 1 vit klänning, 1 Jumpsuit och Lykke fick en Laban pyjamas, en röd och vitprickig Hello Kitty klänning och ett hårband. Eftersom min lilla inte har så mycket hår, så får vi använda hårband istället.





Nu blir de sängen...

En sur och skitig Lykke och hennes mamma ä...

img_0433 (MMS)

En sur och skitig Lykke och hennes mamma är på väg till A6, liten surar för att hon måste sitta i vagnen när vi åker buss och är skitigt för att hon inte låter sin mamma torka henne i ansiktet utan att galskrika. Få ta de bär vi är framme. Det har öppnar en ny outlet på A6 området idag, dom har tydligen allt möjligt så det ska besökas och granskas. Hoppas att vi hittat något fint till mig och liten, och en smaskig lunch på soya blir se nog. Puss


Morgon mys i sängen med Lykkes favvo progr...

img_0432 (MMS)

Morgon mys i sängen med Lykkes favvo program Vakna med the Voice, just nu spelas Rihannas Rude boy och lite är inte kontaktbar då :) snart ska vi gå upp och ska göra oss iordning, idag ska vi till A6 och ha mor och dotter shopping, tror dock inte att Lykke är särskilt intresserad av det. Men än så länge är de jag som bestämmer här hemma, ja för de mesta i alla fall. Puss


Powerwalkat

Ojoj, nu sitter jag slutkörd och svettig i soffan efter en powerwalk på 1,5 h vid vätterstranden. Super skönt att komma ut och röra på sig, va ett tag sedan nu men har sagt till mig själv att det ska bli en daglig rutin nu. För min egeg skull och för Daisys skull, man kan kanske inte tro att den lilla orkar gå så fort och långt men de gör hon. Nu har hon ätit och somnat i sin korg och ser så gullig och belåten ut.
Lykke är lite kvidig idag, eller rättare sagt mamig. Hon vill helst att jag ska ligga på golvet med henne och busa hela tiden men har gjort det hela förmiddagen så nu behöver mamma en pause.

Ska göra lite soppa nu och duscha, sen ska jag hämta upp tvätten, stryka den och efter det dammsuga och svabba golven. Mattias kommer att bli så glad när han kommer hem, när han ser att allt är gjort här hemma. Vanligtvis så sköter jag inte dammsugningen och svabbningnen utan det gör Mattias, men nu när deras säsong har satt igång på jobbet så kommer han hem så sent på dagarna. Så då gör jag det istället.

Nu dusch och mat...





Puss


Jag och liten sitter och tittar på Tjorven...

img_0425 (MMS)

Jag och liten sitter och tittar på Tjorven, Båtsman och Moses så himla mysigt. Lykke kollar inte så mycket men en annan tycker att de är jätte spännande och mysigt. Tänk att vi har suttit och tittat på samma filmer när vi va små, och det är dessa filmer jag kommer visa för min lilla. Nu ska frysen rensas innan storhandlingen ikväll. Puss puss


God morgon världen, vilken underbar dag. M...

img_0421 (MMS)

God morgon världen, vilken underbar dag. Mattias åkte iväg till jobbet för en stund sen och Lykke ligger bredvid mig i sängen och har precis ätit välling, om jag har tur nu så somna hon om någon timme :) brukar vanligtvis somna om jag också, men idag funderar jag på att pallra mig upp och fixa lite. Dock så har jag inte så mycket att fixa, så se kan egentligen vänta ett tag. Ska nog somna om jag också. När vi har vaknar blir de promenix med Daisy längs Vättern blir de nog idag om de inte blåser allt för mycket. Efter det så är schemat ganska blankt, ska bara mysa med liten och Daisy. Men detta tar vi sen, nu ska jag nanna lite till :) pussa


I´ll be missing u

Buhuhu, babe har nu åkt till Linköping och jag är ensam hemma med dom små gullungarna, båda ligger och sover gott. Liten i sin säng och Daisy i mitt knä. Min lilla goshund. När liten har vaknat ska vi ge oss ut på en promenix tror jag, en liten sväng i alla fall. Har lovat att dammsuga och skura här hemma också, så ska försöka ta tag i det nu när småttingarna sover. Skulle egentligen behöva städa och rensa min gaderob och plocka med en massa annat, men fan orkar verkligen inte detta idag.

Bilden är från igår när HV tog SM guld, Lykke blev så rädd när Mattias skrek och hoppade av lycka. Men hon är så fruktansvärt söt när hon blir ledsen, darrar läpp och så kommer de några tårar.

Nu ska jag vara en duktig sambo och ta tag i hemmet. Puss

 

 


Sunday, sunny sunday

Solen strålar utanför och det ser riktigt skönt ut, ska ge mig iväg på en lång promenad efter middagen. Mattis älsklingen ska upp till Linköping och döma fotboll :( kommer att vara borta jätte länge, mycket tråkigt tycker jag. Får passa på och mysa med honom nu istället. Och ska snart sätta igång med maten, riktig söndags middag idag, rostbiff och potatis. Fii faen va gott.

Seeeeeeeeeee ya later...



Världens gladaste liten hjälper pappa att ...

img_0396 (MMS)

Världens gladaste liten hjälper pappa att heja fram HV till sm guld!!!!!!


Fia och Daisy äter godis och tittar på bar...

img_0387 (MMS)

Fia och Daisy äter godis och tittar på barnprogram. Sötnosarna mina :) Lykke tar sig en lur, efter allt stoj och bus va de behövligt. Nu ska vi titta på em Barbie film och om en stund ska jag börja med tacosen. Myskväll it is. Puss


TGIF

God morgon världen, vilken underbar dag eller inte vädret kanske men det kommer bli en bra dag, I can feel it.
Igår jobbade jag till 20 på salongen och sen när jag kom hem gjorde vi lite mat och kollade på HV, vilken tur att dom vann. Men gud så roligt det va att jobba igen, insåg hur mycket jag saknar det nu, men ska vara hemma med lillan ett bra tag till. Ska dock jobba varannan måndag till sommarn och det ser jag framemot jätte mycket.

Idag ska jag städa lite här hemma, så det är fint till helgen senare i eftermiddag kommer lillasyster Fia och ska sova här hos oss för första gången. Hennes mamma berättade att varje morgon när hon har vaknat denna veckan har hon frågat om det är fredag. Gullunge där.

Handla ska vi också göra, Fia har bestämt att vi ska äta tacos idag och hyra film. Och när man är hos storasyster får man som man vill, nästan i alla fall. Mattias ska iväg och döma fotbol efter jobbet och kommer inte hem förrän 22.00 typ, tur att jag har syster här så jag slipper vara ensam.

I morgon ska vi gå och ta hål i öronen på Fia, dvs om hon vågar :P


PUsss

Lykke tittade på Lotta på bråkmakargatan i...

img_0378 (MMS)

Lykke tittade på Lotta på bråkmakargatan idag, igen. Vi kollade på den igår också. Idag verkade den inte lika spännande kan nog bero på att Daisy låg jämte henne och Lykke skulle bara klappa vovven. Eller klappa och klappa, hon tar ett stadigt grepp i Daisy päls och drar och stackars lilla Daisy bara tar det. Duktig hund vi har. Nu sitter vi på bussen på väg in till stan för att möta upp Carro. Ska ta en fika och bara mysa, det är nästan en tradition att ses på torsdagar då hon har håltimme. Hur bra som helst :) sen ska jag hem och städa lite och efter det kommer Lykkes farmor och ska vara barnvakt när jag jobbar några timmar på salongen. Ska bli jätte kul att jobba lite, komma hemifrån lite. Hörs sen. Puss


Tröttis...

Liten har somnat för dagen nu, och hennes mor är inte långt bort heller. Men får hålla mig vaken lite till blir för många timmars sömn annars och då blir jag fuckad i morgon och de vill jag inte vara när jag ska träffa bästaste Carro. Senare i morgon så ska jag jobba några timmar på salongen, Mattias mamma är gullig och tar Lykke någon timme innan Mattias kommer hem.

Nähä ska krypa till kojs nu.. puss

Min lilla suris äter mellis nu, eller äter...

img_6807 (MMS)

Min lilla suris äter mellis nu, eller äter och äter suger mest på brödet och slänger ner resterna till Daisy på golvet. Har en mycket lycklig hund här hemma nu, synd att Lykke inte är de också. Bara en massa gnäll idag. Tänder????  Maybe babe


Bebislängtan

Liten har precis ätit lite välling och nu hoppas jag att hon vill ta sig en liten lur, verkar dock ganska hopplöst. Hon ju trött egentligen, hennes ögon är tunga och hon kvider. Men envis som skjutton är hon, lik sin far kan man lugnt säga.

Har en sjuk bebis längtan just nu, en barndoms vän fick en liten flicka i förrgår och lagt upp bilder på den lilla. Jag inser nu hur stor min dotter är nu, inget litet knyte längre. Hon är en egen individ med en stark egen vilja och hur underbar som helst. Den bästa. Men kan inte hjälpa att jag saknar när vi såg henne för första gången, ett litet litet knyte som låg på mitt bröst och jag kändes hennes hud mot min. Skulle nog kunna skaffa hur många barn som helst bara för att få känna den känslan man får när man ser den lilla/lille för första gången, en obeskrivlig lycka och kärlek vid första ögonkastet.

Detta händer mig så fort jag ser en liten nyfödd bebis, kvittar vart jag ser den på bussen, på tv eller i tidningen. Men det kommer inte komma ett syskon till Lykke på länge, vill börja jobba ordentligt först, skaffa hus och sådant vi inte riktigt hann med innan Lykke kom till världen.

 

JAG ÄLSKAR ER


Dottera min har käkat gnällsoppa inatt n...

Dottera min har käkat gnällsoppa inatt när jag sovit, eller så har Mattias matat henne i smyg. För jag har banne mig inte gett henne något sådant. Nää men lite synd är de om liten, tror att de är tänderna som spökar. Det kan inte vara lätt att vara liten när man inte kan säga vad som är fel, en annan kan ju bara gissa typ. Och Lykke som aldrig gnäller annars, så nu vet man att något är fel. Nu sover hon lite igen, men verkar vakna nu. Ska gosa ner mig med henne i sängen och sätta på tv;n och bara mysa och ta hand om liten idag. Puss


Måndag...

Ja, då va de måndag igen. Liten ligget och tar sin förmiddagslur, blev lite senare än vanligt idag. Lykke va underbar idag och sov till 10, trodde inte mina ögon när jag kollade på klockan. Men jag kan säga att det va nödvändigt och väl uppskattat hos hennes mor.

Idag är de fullrulle här, ska plocka lite här hemma nu. Måste flytta saker i bokhyllan och så nu för det är någon som vill pilla på precis allt, hade inte väntat mig något annat heller. Sen ska jag handla också, ser lite tomt ut i kylen nu efter helgen och sen i eftermiddag ska jag gå på visning på en lägenhet. Mattias kommer inte från på jobebt så jag får gå själv, eller Lykke är ju med. Men de ska bli spännande, va ju på en igår också men tyvärr blev vi så besvikna på den. Sovrummen, matsalen och vardagsrummet va hur fint som helst och största delen av köket också men när de kom till kaklet och mosaiken i kök och badrummet så såg de ut som fan. Såg ut som om de va en blind man som hade satt dom, snett och fogen ska vi inte tala om. Jätte synd på en så fin lägenhet.
Men vi ger inte upp, vi letar vidare.

Ikväll blir det hockey här hemma, så ska laga något gott då. Fått fria händer, som vanligt.

Nähä, ska hänga upp tvätten nu.. Puss er



Ni får ursäkta mig, men Lykke är söt i alla fall


Sunday morning and sun is shining (was shining)

Har precis ätit lite frukost, hemmabakade frallor och mjölk. Mattias ligger fortfarande och sover, låter honom göra det ett tag till. Han ska iväg och döma fotboll ända i Fallköping i eftermiddag, men innan dess ska vi på visning på en lägenhet här i huset. En super fin 4,5:a allt går i vitt och är super fräscht, har redan flyttat in. Haha, eller ja i huvet, har möbler och allt klart. De är bara att ge oss nycklarna och ett släpp så tar vi svängen om IKEA och sen är de klart.

Efter visningen kommer pappi och hämtar oss, mig och Lykke då vill säga. Han fyllde år i torsdags så idag är det kalas dags. Har dock inte hunnit köpa någon present till honom, så den får han senare. Tror även att jag ska klppa honom, han såg rätt långhårig ut sist jag såg honom.

Nu ska liten och jag in i duschen. Hon surar lite nu, brukar bli bättre i duschen.

Lykke myser med sin pappa framför Millenium.

img_0366 (MMS)

Lykke myser med sin pappa framför Millenium.


Liten och jag sitter på bussen på väg i...

Liten och jag sitter på bussen på väg in till la stada för och luncha med Agnes, denna veckan har vi åkt buss flitigt. Jäkligt smidigt och billigt. Jag menar 200 kr för ett år är ju ingenting, nästintill gratis. Va en svänga på lekplatsen också, så lillan fick gunga lite och daisybfixk springa av sig i parken. Solen värmde skönt, men de kom vindar som inte va så behagliga. Svårt att klä sig i detta väder, men bättre med lite för mycket som man kan ta av än att gå och frysa. Frysa är typ de värsta jag vet. Ska försöka ta lite kort idag, glömde det igår. Puss


Familjen Göransson/Hedman Lilja kastar in ...

img_0347 (MMS)

Familjen Göransson/Hedman Lilja kastar in handduken för dagen och kryper ned till kojs. Va ett tag sedan vi gjorde de, men lillan ville bestämt inte sova så em flaska välling senare och Lykke liten sover som en prinsessa. Far hennes sussar söt han också och ute i hallen snarkar Daisy högt som tusan, bara lilla jag som är vaken. Men inte länge till, godnatt världen. Sov gott, de tänker i alla fall jag göra. Nattinatt


Torsdag morgon

Vi har varit uppe i någon timme, är rätt seg idag men det va bara att gå upp. En sväng in i duschen och jag piggnade till en gnutta, ska slänga i mig lite frulle nu och börja göra óss iordning. Ska in till la stada idag också, vi ska träffas Carro darling för lunch/fika i solen. Underbart, så hon ska få berätta allt om Spanien.

Ikväll ska vi ha hockey kväll här hemma, kolla på HV och käka hemmagjorda burgare. Mums mums.



En snabbis

Nu har vi varit hemma en liten stund, men ska snart bege oss till staden igen. Har dock hunnit med att äta, dammsuga och skura. Inte så dåligt om jag får säga det själv. Så nu när vi kommer hem ikväll är det rent och fräscht, bytte sängkläder i morse så de är verkligen rent här hemma.

Ska möta moster Joss på salongen, då hon ska hjälpa mig med pyret. Mattias slutade inte så tidigt som vi hoppats men då är det tur att moster Joss finns och kan rycka in. För jag ska banne mig ha bort den här hemska utväxten nu, har längtat så.

 Nähä, här kan jag inte sitta mer. Måste bege oss snart, ska packa ner lite gotte till lillan.


Puss på er

Deb gladaste ungen i hela världen!! Nu har...

img_0331 (MMS)

Deb gladaste ungen i hela världen!! Nu har vi promenerat runt munkis och ätit glass på piren. Myspys. Va inne på salongen en svänga nu och kollade tiden, lämnade även av Daisy så hon får leka lite med dom andra hundarna. Nu väntar vi på bussen hem, hinner bara vara hemma en liten stund sen tillbaka till salong och ta kål på utväxten :)


Guten morgen. Lykke och jag sitter på bus...

Guten morgen. Lykke och jag sitter på bussen på väg in till la stada för att möta upp Emmy för en promenix. Kom lite hastigt och lustigt men det är sånt här som är kul impuls, impuls. Senare idag ska jag till salongen och ta död på utväxten som har ett fett övertag på mitt hår för tillfället, så njut meddans du kan för om några timmar så finns du inte mer :)


Jag kan gunga lalala

img_0317 (MMS)

Jag kan gunga lalala


Slöar

Usch idag har vi sovit alldeles för länge, jag vaknade vid 8.30 men liten vaknade inte förrän kl 9.30. Så Hon måste ha varit helt slut, hon levde ju lite rövare i går kväll innan vi skulle sova. Inte ledsen eller så bara jäkligt glad och busig, hon tycker det är så roligt när Mattias kommer hem på dagarna så hon blir helt tossig då. Gullunge.. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, solen lysser ju nu så kanske en promenad? Hmm känner inte för det egentligen men för dom små skull får man väl palla sig ut en svänga. Promenix it is.. puss

Vårstädning

Även om de kanske inte är så vårigt ute så ska jag vårstäda idag, är behövligt här hemma. Enligt Mattias håller mina skor på att ta över lägenheten, tycker att han överdriver lite. Men om vi ska vara såna så tycker jag att hans jackor gör detsamma.
Men får väl se hur mycket städning lillan tillåter, hon vill ju vara med hela tiden nu så får väl försöker se till att hålla henne sysselsatt. Hon är jy tyvärr lite för liten för att hjälpa till.


Nu blir det frukost och sen ut med hunden.


Puss på er 





Saknar dig....


Mysgos kväll

Ska poppa popcorn ju och mys med Mattias.



Mums majskrokar...

0-31f8cec7e1bc48ad8e303b46d300c308.png

Kolla varifrån!

Mums majskrokar :) 


Lördag morgon/förmiddag

Dom senaste nättterna har varit hemska, lillan har varit mycket orolig och sovit dåligt. Och detta inbär att även jag inte få sova något vidare, så har varit som ett vandrande lik i några dar nu. I morse tog Mattias henne, så jag fick sova ut i några timmar och det va så skönt och behövligt.

Idag händer det inget speciellt, Mattias är och dömer fotboll nu och jag har dammat och plockat lite här hemma. Ska gå och handla när lillan har vaknat och fått mat. Idag blir det potatis, fläsk och löksås, mumsmums. 
 
Ska dra fram dammsugaren och svabba nu tänkte jag. Så slipper vi göra det i morgon, har vanligtvis lite städdag på söndagen.

Puss på er

Idag har...

0b31118c730c73e63187ae08a2717842.png

Kolla varifrån!

Idag har vi varit på salongen och gjort moster Joss fin i håret. Blev lite gos under tiden så klart. Puss


Torsdag eller??

Fasiken igår kväll när jag gick ut med soporna fick jag för mig att det va helg typ söndag och att soptunna  skulle vara överfull, så fan va chockad jag blev när den nästan va tom. Då gick de upp för miig att de faktiskt är onsdag. Mattias gick till jobbet idag, känns konstigt att vara ensam nu när man har haft honom nära i flera flera dar.

Idag är jag fullbokad, fixa Jossan i håret och en massa annat. Så får se om jag hinner med allt.

Nu ska jag sätta i spolar i håret och fixa facet.

Later. Pusspusss


She´s back

Daisy is back in town, min underbara lilla ekorre. Nu ligger hon med mig i soffan och bara myser, hon borde ha fått nog av de efter dagarna hos Karina men icke, gos ska de va och en hel hög av de om Daisy får bestämma.


Jag kom undan

Yes, jag slapp gå bort till kyckling mamma, Mattias sprang bort själv. Så snart kommer maten, mums mums är super hungrig.



Kör på rutigt idag, min favvo skjorta


Onsdag

Mattias är hemma idag också, man ska tydligen vara hemma 24 h symtomfri innan man går tillbaka till jobbet. Börjar allt bli lite bortskämd med att ha honom hemma så här, man kan gosa när man vill, grälla när man vill och pussas när man vill.

Nu tjatar han på mig att jag ska gå bort till kyckling mamma och hämta lunch, men vill inte gå. Orkar inte, ser ut som ett troll i håret och måste duscha innan. Fy va omständigt, allt detta för lite mat.

Min älskade lilla plutta sitter i sein gåstol och slår på tuttan och tuggar på pappas Ralph Lauren skjorta som hänger på gaderoben. Haha, gullunge, hon försöker ta sig ut till köket tror jag, mattias är där inne och diskar. Men hon verkar inte lyckas särskilt bra, så får nog ta och hjälpa henne lite.


Ja, duschen va de ja. Hmm, få väl skutta in då så vi får någon mat idag. För utan mig blir det väl ingen.





Idag kommer Daisy hem, hon har varit hos sin farmor och haft de myspys


Tisdag morgon

Och jag mår mycket mycket bättre idag, men min kära sambo har gått och blivit sjuk. Varit uppe och kräkts och haft sig hela natten tydligen, inget jag har märkt då jag har sovit som en stock. Så de är sjukstuga här hemma idag igen, jag och Lykke är dock pigga och krya.

Så snart ska jag och liten gå bort och handla, det ekar i kylen så tomt är det i den. Får se hur mycket jag får med mig nu när jag får ta vagnen bort. Ska köpa klorin och skrubba sönder toaletten också, dom dumma bakterierna ska DÖ....


Lykke ligger och kollar på ett av sina favvo program, Vakna med the voice.



Ska sätta på mig facet nu och bege oss bort till Willys. Later


.........

OM DU SKA DÖDA EN GETING, GÅR DU OCH SLÅR IHJÄL DOM EN OCH EN ELLER TAR DU HELA BOET?

Piggare men har Carrosjukan

Älsklingen kom hem med MC mat till mig, och efter jag proppat i mig denna ljuvliga måltid känner jag mig så mycket piggare och friskare. Nu sitter familjen uppkrypen i soffan och kollar på hockeyn och hejar på HV för fullt. Lykke vill inte ens ta sin sedvanliga eftermiddagslur nu när de är hockey på tv, en liten hockeytjej det där. Undra om hon har valt de själv?? Eller är de far hennes som har något att säga till om, men kan ju nästan tro det. Eftersom Lykkes favoritprogram är antingen fotboll eller hockey, sitter som förtrollad framför tv:n när det vissas en match.

Nu ska jag hänga upp tvätten.


Min älskade, älskade vän Caroline åker till Spanien idag och ska vara borta en vecka, låter inte så länge. Men just nu känns de som en evighet. Har fått carrosjukan igen, den ligger latent i min kropp och återkommer då och då...




Jag och Carro sommaren 08, bruna som tusan...


Söstra min...

Finally, min älskade syster är tillbaka i Sverige.


Pinsamt igen

Nu i helgen har vi varit i Halmstad och det har varit så skönt att varit borta från staden nu när det varit bilmässa och alla dregg har varit ute på stan. Men bara för att man är borta från staden betyder det tyvärr inte att man slipper pinsamheterna som händer kring. Vi har inte använt datorn särskilt flitigt i helgen, bara kollat mejl och det nödvändigaste. Så nu när vi kom hem kikade jag igen allt som jag brukar göra om dagarna, se vad jag har missat om man säger så. Men ångrade mig ganska snabbt när jag började kika runt.
Tänker inte berätta några detaljer eller så, men fan va folk är pinsamma. Självinsikten måste ligga på noll och hjärnarbetet lika så.

Jag tycker inte att jag överreagerar alls, det finns fler som är lika upprörda som jag. Denna gången kommer jag inte kunna hålla tyst, ska för en gångs skull säga exakt vad jag tycker och tänker. Måste börja tänka på min familj, vilka jag har runt mig. Har faktiskt en dotter som ska växa upp och jag vill ha fina och ärliga förebilder till henne runt mig. Jag gör detta av kärlek till min familj.

Känner ni er träffade?? Då kanske ni ska göra det.

Tänker som sagt inte sitta tyst som filbunke och inte våga säga vad jag egentligen tycker och tänker. Slut på det nu.


Kräksjukan??

Buhhuhu, morgonen som började så bra. Lillan sov länge och Linda va här på en fika och dagen såg mycket ljus och härlig ut. Men sen gick det bara utför, stod i duschen och plöstligt kände jag ett stort behov av att kräkas och shit va dålig jag blev. Skickade ut Mattias och Lykke till hans farmor och farfar, dom ska inte behöva sitta hemma hos mig som är äcklig och sjuk.

Ligger nu och tittar på Bröderna Lejonhjärta, känner mig lite piggare men någon mat får jag inte behålla. buhuhuu, magen kurrar som bara den.

Längtar efter mina älsklingar också, tycker inte om att vara utan om dom.

Jag och...

745a3e78bea74add6542252d23e6a800.png

Kolla varifrån!

Jag och Daisy sitter ute och njuter av vårsolen, Lykke ligger och sover i sin vagn och Mattias har gått och blivit skogshuggare. När Mattias har motorsågen i handen går inga träd säkra. 


RSS 2.0