Har haft väldiga problem med att hitta byx...

img_2076 (MMS)

Har haft väldiga problem med att hitta byxor som sitter bra till lilla, hon kan inte ha "vanliga" jeans eller byxor för dom glider gärna ner på henne! Det som sitter bäst är tights, leggings och strumpbyxor! Men den senaste tiden har de varit svårt att hitta fina såna, men sprang in på kappahl en snabbis igår och hittade dessa söta jeansleggings! Satt som ett smäck gjorde dom också :)


Dom nya köksmöblerna! Vi är super nöjda, n...

img_2074 (MMS)

Dom nya köksmöblerna! Vi är super nöjda, nu ska vi på jakt efter nytt tyg tull sitsarna! De lutar åt Rosa eller cerisa dynor! Tror de kan bli snyggt!


Vi tycker att de är jätte svårt att veta v...

img_2072 (MMS)

Vi tycker att de är jätte svårt att veta vad vi ska köpa till liten i julklapp, vi har pratat om ett leksakskök och de kommer säkert bli ett också! Sen pratar vi även om en säng och vi kollade runt på nätet igår. De finns inte många fina barnsängar men denna från Babyproffsen är riktigt snygg! Så den hamnar på litens önskelista :)


Sitter på casagrande och väntar på våra pi...

img_2065 (MMS)

Sitter på casagrande och väntar på våra pizzor! Lykke övervakar så att allt går rätt till ;)


Mina älsklingar myser i soffan :)

img_2047 (MMS)

Mina älsklingar myser i soffan :)


Mattias fick inte äta sin kräm med mjölk i...

img_2033 (MMS)

Mattias fick inte äta sin kräm med mjölk i fred!! Och smaka skulle hon inte, hon ville bara driva oss galna!! Haha!! Mattias tycker att hon ser elak ut med sina tofsar!!  Terrorist är


De blir svårare och svårare att knäppa ett...

img_2029 (MMS)

De blir svårare och svårare att knäppa ett bra kort på liten med telen!!


Har glömt bort att visa lillan när hon har...

img_1940 (MMS)

Har glömt bort att visa lillan när hon har tofsar, hon är inte sur pga dom utan för att hon inte villa ha skorna på sig! Haha!! Mammas stora tjej ni!


Innan jag började jobba idag så for jag, m...

img_2001 (MMS)

Innan jag började jobba idag så for jag, mamma och mormor iväg för att kika i lite butiker!! Egentligen va de bara blomsterlandet som va på listan men vi hann även med K-Rauta och Mio också! På de förstnämnda hittade jag denna söta dekorationsslinga me änglar, den ska upp i Lykkes rum när det är klart :) på blomsterlandet köpte jag blommor till Lykkes rum och till vardagsrummet! Tyckte jag fyndade för de va halva priset på orkidéer!! Så 2 sådana fick hänga med tillsammans med lite andra blomster :) nu ska jag gå och köpa mig en sallad!!


Lykke fick en ny byrå till sitt nya rum av...

img_1945 (MMS)

Lykke fick en ny byrå till sitt nya rum av sin snälla mormor! Den kommer nog passa fin fint i lillans rum!! Blir att skruva ihop den när vi kommer hem och måla hennes klädskåp! Åhh de kommer bli så bra!!


Dessa söta fick Lykke av sin gammelmormor!...

img_1943 (MMS)

Dessa söta fick Lykke av sin gammelmormor!! Hoppas nu att dom passar, min dotter har nämligen ärvt mina stora fötter!!


För en stund sedan va mormor och Bella här...

img_1942 (MMS)

För en stund sedan va mormor och Bella här och klippte bort dom slitna topparna efter solsemestern! Då fick jag ett par bruna Converse :) hur snygga som helst, dom kommer att användas flitigt i vår! Ska bara försöka hålla mig dit och inte använda dom tidigare!! Tråkigt om dom skulle bli förstörda!! Tack snälla mormor! Ska visa vad Lykke fick!!


RSS 2.0