Jag och Ida på Rix Fm festivalen...

img_0688 (MMS)

Jag och Ida på Rix Fm festivalen...


Sitter på bussen påväg hem från centrum, e...

img_6807 (MMS)

Sitter på bussen påväg hem från centrum, en buss fylld med fjortisar. Hur beter sig dagens ungdomar egentligen? Och hur kan deras föräldrar tillåta detta?? Ofattbart!!!


Min unge är klådig!! Ska pilla på ALLT!

img_0668 (MMS)

Min unge är klådig!! Ska pilla på ALLT!


Godmorgon världen! Vilken underbar morgon,...

img_0667 (MMS)

Godmorgon världen! Vilken underbar morgon, solen lyser dock skymtar jag moln bläää. Nu ska vi ut på morgon promenix! Puss


Älskar dig...

img_0650 (MMS)

Älskar dig...


Babe room

Sitter och kollar runt på nätet efter inredning till lillans blivande rum. Åhh det finns så mycket fint och ännu mer som inte faller mig i smaken alls. Men hittade en bild ska jag älskar och ska försöka göra något liknade i litens rum.




Hur undertbart som helst, LOVE IT!!!


Lykke-Li fick ett jätte fint armband av mo...

img_0658 (MMS)

Lykke-Li fick ett jätte fint armband av mormor Reidun igår. Från Pearls for girls va de, super sött!


Stolt liten tjej bakom ratten på en brandb...

img_0652 (MMS)

Stolt liten tjej bakom ratten på en brandbil <3


Godmorgon..

Sitter i soffan färdig sminkad och kläd och liten ligger i sängen med en flaska välling. Ja, min lilla tös har äntligen börjat med välling, himla skönt att inte behöva hålla på med ersättning. Märker att hon blir lite mättare och håller sig längre på natten, skönt att slippa gå upp och ge hennes flaska på natten nu.

Om 30 minuter ska vi vara på BVC för 8 månaders kontroll, så spännande och se hur mycket lillan har växt. Det va ju 2 månader sen vi var där sist.

Nu ska jag ut med Daisy, återkommer senare.

PUss


Nu lämnar vi Värnamo för denna gången, men...

img_6807 (MMS)

Nu lämnar vi Värnamo för denna gången, men vi åker nog snart tillbaka. Har haft super trevlig dag med Frida, vi åt lunch och pratade massa. Efter 3 år har man en hel del att ta igen, och vi lyckades nog ganska bra med det. Och vi ska bli bättre med att synas oftare! Lillan sover just nu, väldigt skönt faktiskt. Men vaknar säkert nu bara för att jag skriver det ;)


Håller på att städa förfullt, har ångest a...

img_0628 (MMS)

Håller på att städa förfullt, har ångest att jag ens började! Men måste avsluta det. Ett rum i taget, men tog en liten paus nu och tittar lite i lillans album. Åhh så liten hon va nät hon kom!


God morgon bloggen! Natten ska vi inte ens...

img_6807 (MMS)

God morgon bloggen! Natten ska vi inte ens tala om, kan beskriva den med ett ord HELVETE!!! Så jag är ett vrak just nu, vi ligger och kollar på vakna med the vocie. Håller tummarna på att liten ska somna om i några timmar, men just nu verkar de inte så troligt. Buhuhhuhu. Idag blir de städning här hemma idag, orkade inte göra de igår. Efter mitt fiasko i köket orkade jag inte mer. Kan tala om att de är sällan, VÄLDIGT sällan jag misslyckad med mat. Men som Mattias sa " någon gång måste vara  första gången ". Nu sova!!! Eller?? Håll tummarna....


Liten ligger i sin puff och myser med snut...

img_0624 (MMS)

Liten ligger i sin puff och myser med snutten framför tv:n. Själv sitter jag i soffan och väntar på mat från kyckling mamma, misslyckades totalt med den tänkta kvällsmaten. De va bara att hälla ut allt :( konstigt när man följt receptet till punkt och pricka!!


Har färgat mina bryn och fransar, kan säga...

img_0623 (MMS)

Har färgat mina bryn och fransar, kan säga att de va väldigt behövligt. Min naturligs färg är typ blond, och tycker inte de är snyggt när man inte ser bryn eller fransar. Och så ser man lite fräschare ut när man inte har något smink. Nu stryka och dammsuga!!!


Ja, idag är vi segidegiga här hemma, Lykke...

img_6807 (MMS)

Ja, idag är vi segidegiga här hemma, Lykke och jag kör på våra plysch dressar idag. Mattias är i Nyköping och dömer fotboll, idag igen. Och kommer vara borta hela hela dagen. Så jäkla tråkigt att vara ensam, tur att man har skruttis.


God morgon!!! Söndag morgon klockan är 10....

img_6807 (MMS)

God morgon!!! Söndag morgon klockan är 10.00 och lillan har precis vaknat. Hon brukar inte sova så här länge, men vaknade i går vid 23.30 när vi skulle lägga oss och va hur pigg som helst!!! Haha, lite sovmorgon skadar väl inte. Nu frulle!


Nyvaken och underbart glad.

img_0596 (MMS)

Nyvaken och underbart glad.


Igår va de fullrulle hela dagen, först kom...

img_0595 (MMS)

Igår va de fullrulle hela dagen, först kom min syster Alice hit och busade med Lykke. Efter de möte vi upp mamma och johan för lunch på piren. Sen åkte vi ut till taberg och hälsade på Åsa, Martin och Wilton, jätte trevligt. Och sist landade vi hos Mattias pappa och Anna. Lykke fick busa och gosa en massa med farfar och Bonusfarmor. Älskar att vara ute hos dom <3


Torsdag, underbara torsdag...

Idag är vi lediga :) Jag är ju alltid ledig, men nu är Mattias också hemma. Så underbart skönt att ha någon här hemma som man kan gosa hela tiden. Vi har redan varit på A6, men fy va folk de va där uppe så vi kom hem tomhänta båda två. Kanske lika bra det, shopade ganska friskt är vi va i Växjö.
I kväll ska vi ut till min mormor och morfar, min mamma och familj kommer upp från Halmstad har inte träffat dom på ca 1 månad nu. Så de kommer bli mysigt :) Nu ska jag ta liten som har vaknat ur sin skönhetssömn, tror hon är lite sugen på gröt nu :)



Behöver inte säga så mycket, kolla bilden....

img_0580 (MMS)

Behöver inte säga så mycket, kolla bilden. Hon är inte rätt vaccinerad tror jag, en mycket störd men söt hund vi har <3


Nya numret av Mama trillade ned i brevlåda...

img_0567 (MMS)

Nya numret av Mama trillade ned i brevlådan idag :) perfekt nu när Mattias och Lykke ska åka och kolla på fotboll. Puss


En nyduschad, fönad och borstad Daisy ligg...

img_0563 (MMS)

En nyduschad, fönad och borstad Daisy ligger och sover i min famn. Liten ligger också och sover sin förmiddagslur. Måste dammsuga här hemma, daisy har börjar fälla nåt så fruktansvärt så de är hundhår överallt. Äckligt!!!!! Men de ska bort i eftermiddag.


Idag har de inte varit en bra dag, har haf...

Idag har de inte varit en bra dag, har haft migrän och kräkts pga det. Liten har inte heller varit 100 idag, men de beror nog mest på att hon tycker att jag har varit tråkig idag. Får dåligt samvete för det också, men får ta igen de i morgon och snart kommer Mattias hem och busar med henne. Nu ska jag försöka sova en stund. Puss


Underbaraste människan i hela världen!!! J...

img_0512 (MMS)

Underbaraste människan i hela världen!!! Jag älskar mig själv för att jag skapat henne, eller ja Mattias hjälpte väl till på ett hörn.  Mamma älskar dig <3


SMS-inlägg

img_0547 (MMS)


Mina nya underbara halsband, båda från ind...

img_0544 (MMS)

Mina nya underbara halsband, båda från indiska och kostar 129 kr styck. Kommer bli grymt snygga till sommaren.


God förmiddag, nu är vi tillbaka i vardage...

img_0524 (MMS)

God förmiddag, nu är vi tillbaka i vardagen. Liten har precis sovit sin förmiddags lur och jag har plockat och packat upp väskorna och påsarna från helgen. Vi har haft det underbart, myst en massa och ätit och druckit gott. Igår när Mattias dömde fotboll gick jag runt i stan och shopade en massa. Så roligt att komma till en annan stad med andra butiker. Köpte 2 underbara halsband på Indiska, visar sen. Men bäst på hela resan va att komma hem och krama om liten.


Jaha, va händer nu??

Så va vi ensamma igen, Mattias va hemma och vände (dömning ikväll). Lykke blev jätte jätte ledsen när han gick, hon brukar inte reagera på det men nu stod hon vid dörren när han gick och kunde inte följa efter som hon alltid gör här hemma annars. En stor dum dörr va ivägen, stackars liten tyckte så synd om henne. Idag har hon inte varit riktigt 100, lite feber som spökar men inte mycket. Får hoppas att hon bara har en dålig dag och att hon är pigg i morgon när hon ska åka till sin farmor.

Jaha, vad ska jag hitta på nu då?? Liten sover igen, så ska ta tag i tvätten och stryka den så har jag det gjort. Sen är det bara dammsugningen och svabbningen kvar. Usch tråkig fredagskväll men fuckit fräscht och fint blir det.

När jag är klar blir det soffmys, själv dock. Daisy min favvo gosare är inte hemma heller, får se om Lykkeliten är sugen på mys. Ibland är hon de, ibland så funkar det inte alls.






Har filat fötterna och målat tånaglarna. M...

img_0501 (MMS)

Har filat fötterna och målat tånaglarna. Måste ju vara lite tjusig i helgen.


7 Maj kl 11:36

Och kl 11.36 och jag har fortfarande inte kommit ur mysdressen än, men heyyy de är ju fredag idag och jag ska bara vara hemma idag. Städa, diska och stryka åhh kan knappt bärga mig :P  Nä, men de är ju sånt som måste göras. Det blir ju inte gjort av sig själv i alla fall.

Liten ligger och sover, hon har varit en liten sur citron idag. Hon hade lite feber, men bara lite så hon fick en alvedon. Hoppas att hon blir lite piggare efter sin lilla lur.

Nu ska jag kolla på dom nya asnitten av The Hills och The City.


Love


Vi va en stund i lekparken på dan, de va g...

img_0495 (MMS)

Vi va en stund i lekparken på dan, de va glada miner ända tills vi testade rutschekanan. Den va en flopp, inte lykkes grej riktigt än.


Badadada I`m lovin it!!!

Förlåt för dålig update, men har inte riktigt haft lust att blogga något. Men nu är jag tillbaka, så vad har hänt här då?? Det har faktiskt varit ganska fullspäckat, fikat med flickorna, träffat mormor och Bella. Idag är det tvättdag här hemma, så det hinns inte med mycet mer än så. Lykkes farmor kommer hit och hälsar på i eftermiddag och sen tar hon med sig lilla Daisy hem.

På lördag ska Lykke sova hos sin farmor, det kommer att bli den första natten jag sover utan henne. Jag ska inte säga annat än att det smärtar i mitt hjärta av att veta att jag inte kommer att höra hennes andetag eller hennes små läten. Men de kommer nog att gå jätte bra.

Anledning till detta är att jag och Mattias ska åka bort och rå om varandra. Vi har bokat hotell, så det kommer bli myspys. Ute och äta, gå på stan och bara vara med varandra. Underbart.

Nu ska vi ut i solen. Puss


Vår ängel leker kurragömma med oss, har gö...

img_6807 (MMS)

Vår ängel leker kurragömma med oss, har gömt sin under soffbordet. Dock orkade hon inte vänta på att bli hittad, så hon somnade istället. Gullunge min, älskar dig Lykkeskitliten :) i morgon blir de fika med tant Carro och tant Agnes på stan, kommer säkerligen bli mysigt. Det är de alltid att träffa mina älsklingar. Nu ska jag försöka få ut Lykke ur hennes gömma och lägga henne i sin säng och sen krypa ner i min egna. Hörs i morgon. Puss


Ute i solen och myser, rätt kallt idag.

img_0477 (MMS)

Ute i solen och myser, rätt kallt idag.


Monday again...

LITEN OCH MAMMI LIGGER I SÄNGEN OCH MYSER, ELLER LYKKE SOMNADE OM EFTER MORGON FLASKAN. SÅ DÅ PASSAR JAG PÅ ATT LIGGA KVAR I SÄNGEN JAG OCKSÅ, LIKA BRA DE. MEN I NATT HAR LITEN SOVIT HELA NATTEN IGENOM, DET HAR INTE HÄNT PÅ ETT TAG NU. SÅ DE VA VERKLIGEN PÅ TIDEN. SÅ NU ÄR MAN PIGG OCH UTVILAD. IDAG HAR VI INGA PLANER ALLS, MUCHO SKÖNT. SOLEN LYSSERKYSSER UTE, SÅ ANTAGLIGEN KOMMER DAGEN ATT SPENDERAS UTE I PARKEN. SKA NOG SLÅ TILL PÅ EN PICKNICK IDAG KANSKE, LITE KAFFE OCH MACKOR. JAJA, MAN FÅR SE HUR DE BLIR. PUSSSSSPUSSADS

Kan inte sova, ligger och tänker på allt m...

img_0452 (MMS)

Kan inte sova, ligger och tänker på allt möjligt. Mest på liten, om framtiden och hennes uppväxt. Vad är fel och vad är rätt? Hur viktigt är visa saker? Ibland är det svårt att veta svaret på allt. Det största problemet just nu är att Lykke inte äter barnmat, visst hon äter fruktpure, grönsakspure, gröt, smörgåsar och lite annat. Men vägrar både mat och välling, har kollar och de är inget farligt men man undrar ju ändå. Men allt löser sig säkert till de bästa, hoppas jag i alla fall.


Hallå allihopa!!! Idag har familjen Görans...

img_0471 (MMS)

Hallå allihopa!!! Idag har familjen Göransson/Lilja hunnit med både att äta frukost i solen på Waynes och en tur till Stadsparken, tanken va att Lykke skulle få se djuren och gunga och så. Men liten somnade, så rolig va hon. Kul när man gör sig till och fixar och donar, hhaha. Snart kommer Linda och Markus hit och fikar, myspys.


Älskade bebis har somnat i mammas famn, hu...

img_0467 (MMS)

Älskade bebis har somnat i mammas famn, hur underbart som helst. Idag har vi inte gjort så mycket, Jossan är här vi har lagat mat och lite så. Nu är de bara några timmar tills älsklingen kommer hem till oss igen. Då blir de mat från Pallas Athena och massa mys bara. Puss


Lykke busar med moster Joss

img_0459 (MMS)

Lykke busar med moster Joss


RSS 2.0