Lykke har morgonmys med Daisy! Jag får int...

img_2719 (MMS)

Lykke har morgonmys med Daisy! Jag får inte vara med!


Vill ha vill ha!!

img_2714 (MMS)

Vill ha vill ha!!


Idag har vi varit ute i taberg och firat p...

img_2631 (MMS)

Idag har vi varit ute i taberg och firat pappas födelsedag! Det bjöds på grillat och annat gott, Lykke har busat med Fia och Nova! Så hon är helt slut nu, ska göra lite välling till henne innan hon somnar.


Nu ligger både jag och Lykke utslagna i so...

img_2618 (MMS)

Nu ligger både jag och Lykke utslagna i sofforna, vi konstaterar att man blir trött av att vara ute i friska luften! Vi har haft picknick i Stadsparken med världens bästa Linda! Köpte med oss kycklingkebab och satte oss på en bänk medans Lykke fick härja fritt!  Underbart härligt! Nu måst jag dock se till att hålla henne vaken tills ikväll!!


På väg till torget och frukost med Emmy :)

img_2617 (MMS)

På väg till torget och frukost med Emmy :)


Idag fyller världens bästa pappa/morfar år...

img_2614 (MMS)

Idag fyller världens bästa pappa/morfar år!! Hipp hipp hurra på din dag!


Idag va de segt att gå upp, Lykke vaknade ...

img_2612 (MMS)

Idag va de segt att gå upp, Lykke vaknade vid 5.50 och fick välling då va jag rätt pigg men sen gjorde jag de stora misstaget och gick och la mig igen. Bara 30 min till tänkte jag, vaknade upp igen seg som tusan!! Min lilla höna va också mycket trött i morse, men nu är de fredag och snart helg! Underbart!!


När jag hade hämtat Lykke på dagi i måndag...

img_2599 (MMS)

När jag hade hämtat Lykke på dagi i måndags  tänkte jag att vi lyxar till de med lite glass eftersom det va så varmt ut! Jag köpte en piggelinen till lillan och den nya ben&jerrys glassen till mig. Men tro inte att jag fick den glassen jag hade tänkt, jag fick nöja mig med piggelinen! En bestämd tjej vi har, hade vi varit hemma hade jag inte bytt glassarna men kan inte riktigt med att låta henne skrika som en tok när man är på stan!


Nybadad tjej i sitt nya och första nattlinne!

img_2611 (MMS)

Nybadad tjej i sitt nya och första nattlinne!


Älskade skrållan!!

img_2584 (MMS)

Älskade skrållan!!


Igår köpte vi regnställ och gummistövlar t...

img_2604 (MMS)

Igår köpte vi regnställ och gummistövlar till Lykke som hon ska ha på dagis! Hon somnade dock nästan direkt när vi kom hem, så jag hann inte prova dom på henne! Men i morse gjorde jag det, allt va så bra så! Stövlarna va em riktigt hit, Lykke tyckte hon va skit snygg i dom och skulle absolut ha på sig dom!!


God morgon söndag! Underbart att vakna upp...

img_2580 (MMS)

God morgon söndag! Underbart att vakna upp till sol idag igen, så idag ska vi bara vara ute och njuta av våren! Igår tog Lykke och jag en tripp till lekplatsen, lillan tyckte de va då roligt. Nu ska vi klä på oss och ge oss ut på morgonpromenad!


Jag och min lilla sjukling ligger i soffan...

img_2573 (MMS)

Jag och min lilla sjukling ligger i soffan och tittar på Emil i lönneberga!  Febern har stigit idag, 39,9! Hoppas att hon blir bättre under dagen, min stackars lilla flicka. Idag börjar jag inte förrän 11.30 så Mattias kunde åka iväg och jobba i några timmar i alla fall.


Min lilla skatt har feber, antagligen är d...

img_2570 (MMS)

Min lilla skatt har feber, antagligen är det efter sprutan hon fick förra veckan på Bvc. Hon fick Alvedon för en stund sedan och nu har den nog kikat in, för hon har fått mer energi! Jag börjar inte jobba förrän 11 idag, så Mattias hann i väg till jobbet ett par timmar i alla fall! Känns dock lite onödigt att jag gick upp vid 6 för att göra mig iordning och sen inte komma iväg förrän 10 tiden, tänk jag hade kunnat sova en stund till! De hade varit gott, men men!!


I söndags när lillasyster Fia va hos oss, ...

img_2549 (MMS)

I söndags när lillasyster Fia va hos oss, så va de fullrulle! Dom lekte kurragömma nästan hela tiden, dom ropade in mig på Lykkes rum och så hade dom gömt sig under täcket! Sötnosar!! Svårt att få en bild dock, dom är inte stilla precis!!


Mitt favorit rum här hemma är vårt sovrum....

img_2544 (MMS)

Mitt favorit rum här hemma är vårt sovrum. Jag är jätte nöjd med hur vi har inrett det, tapeten från Ralph Lauren gjorde hela rummet, innan vi satte upp den så va de en lattefärgad fondvägg som va mindre rolig. Nu ska vi bara hitta 2 fina fåtöljer och ev ett fint litet bord in hit så är det i stort sätt klart! Några tavlor som ska upp bara!!


RSS 2.0