Vi har haft en mysig morgon jag och Lykke,...

img_2292 (MMS)

Vi har haft en mysig morgon jag och Lykke, låg kvar i sängen en stund ch bara myste. Sen åt vi frukost, Lykke åt t o m gröt idag :) badat att vi hunnit med också, nu tittar lillan på Pippi!


Äntligen fredag, som jag har längtat! Slut...

img_2228 (MMS)

Äntligen fredag, som jag har längtat! Slutar om någon timme, då blir de banken, hämta Lykke på dagis och sen möta upp Linda för en trip på stan :) senare ikväll blir det fredagsmys med mannen min <3 och Lykke så klart!


Hur snyggt som helst :)

img_2274 (MMS)

Hur snyggt som helst :)


Idag fyller världens bästa farbror år!! Ma...

img_2272 (MMS)

Idag fyller världens bästa farbror år!! Massa grattis farbror johan önskar Lykke Li


Mattias och jag gjorde något i vardagsrumm...

img_2268 (MMS)

Mattias och jag gjorde något i vardagsrummet när vi plötsligt hör Lykke kvida och sura från köket. Jag antog att de va för att hon ville ha något från skafferier, men så fel jag hade! Mattias gick ut för att kolla va de va, så ropar han in mig också. Då ser vi att Lykke har klättrar upp på kökstolen alldeles själv, upp gick tydligen bra men upp vågade hon sig inte på! Därav kvidandet, behövde ju hjälp ner! Haha, gullunge!!


Mitt beroende av vaniljlatte är snart sjuk...

img_2251 (MMS)

Mitt beroende av vaniljlatte är snart sjukligt! MÅSTE ha en på eftermiddagen, det enda jag tänka på!! Får nog skaffa en egen lattebryggare, skulle väl vara hur nice som helst att bjuda kunderna på latte, espresso och sånt!! Tåls att tänka på i alla fall :) kilade även in på Br-leksaker och köpte ritblock, pennor och kritor till Lykke.


Är allt lite sugen på att hänga på :)

img_2250 (MMS)

Är allt lite sugen på att hänga på :)


Jag stor städar lägenheten, Lykke äter äpp...

img_2249 (MMS)

Jag stor städar lägenheten, Lykke äter äppelklyftor och tittar på Pippi Långstrump!


Pappa vi saknar dig!! Mattias är på kurs o...

img_2229 (MMS)

Pappa vi saknar dig!! Mattias är på kurs och jag och Lykke är hos hennes morfar och hälsar på! Lykke och Fia sitter och kollar på Grinchen och äter ostbågar. Morfar (pappa) åkte iväg för att hämta pizza så ikväll är det riktigt lördagsmys!


Vi älskar dig!

img_2229 (MMS)

Vi älskar dig!


Lykke fick en försenad julklapp av Emmy oc...

img_2215 (MMS)

Lykke fick en försenad julklapp av Emmy och Johannes, helt underbar! Älskar att den är blå och inte rosa som allt annat till små flickor är! Tack så hemskt mycket vännen!


Mys med Bubblan.

img_2202 (MMS)

Mys med Bubblan.


1 januari 2011, vi va hemma runt 01,30 i n...

img_2201 (MMS)

1 januari 2011, vi va hemma runt 01,30 i natt och då stöp vi i säng alla 5 efter en mycket lyckad kväll hemma hos Linda och Markus! Där bjöds det på tapas, inbakad oxfilé och det bästa av allt chokladfontän med frukt! Fy fabian va gott det va! Så enkelt med ack så gott! Kvällen bjöd på en hel massa skratt, vilka underbara vänner vi har! Lykke vaknade till 9,30 idag, trodde faktiskt att hon skulle sova längre men jag va pigg så det gjorde inget. Nu ligger vi i soffan och tittar på Emil i Lönneberga! Mattias ligger fortfarande och sover, han kommer nog sova några timmar till! Funderar på att göra lite äggröra och bacon, ja så får det bli! Resten av dagen kommer bli lugn, bara en massa mys med film och gotte!


RSS 2.0