1 år (ungefär) sedan denna bilden togs, va...

img_2149 (MMS)

1 år (ungefär) sedan denna bilden togs, vad mycket de är som har hänt.


2 st såna här stolar skulle jag vilja ha t...

img_4321 (MMS)

2 st såna här stolar skulle jag vilja ha till de nya köket.


Börjat julpynta salongen lite smått, konst...

img_4319 (MMS)

Börjat julpynta salongen lite smått, konstigt att man sprejar "snö" på fönstrena när de regnar ute! Nu fattas bara kuberna som pappa har gjort till fönstret, så fram till dess att dom anländer få de se ut så här!


Finaste tjejen i världen!

img_4306 (MMS)

Finaste tjejen i världen!


I lördags när vi va hos johan och ida var ...

img_4305 (MMS)

I lördags när vi va hos johan och ida var dom barnvakt åt Idas lilla kusinbarn oliwer. Lykke tyckte inte till en början att de va särskilt spännande, men efter tag skulle hon både bära och ha honom i knäet! Så söta var dom, och stolt som en tupp va Lykke :)


Klickade hem några klänningar från Proud t...

img_6807 (MMS)

Klickade hem några klänningar från Proud till Lykke, men rabattkoden "Englas Showroom" fick man 50% på hela köpet. Då gäller de att passa på, perfekt nu inför jul och nyår.


Finaste hjärtat!!

img_4290 (MMS)

Finaste hjärtat!!


Måndag igen, och precis dom varje måndag d...

img_4289 (MMS)

Måndag igen, och precis dom varje måndag då tycker jag att helgen har gått på tok för fort. Lillis åkte till sin farmor redan i torsdags och kom inte hem förrän igår, så jag och Mattias har haft en skön och stilla helg. Jag är mest glad över att jag fick ta igen förlorad sömn, så Lykke har sovit så dåligt dom sista veckorna. Hoppas att det bli bättre nu med nya  rutiner innan läggdags och under natten.


RSS 2.0