Har precis klippt min första kund johan oc...

img_1364 (MMS)

Har precis klippt min första kund johan och sitter nu och inväntar nästa gäst!! Idag är de fullrulle här, fullbokat och så kommer det en elev hit som ska provjobba!! Lite spännande, då måste man ju vara profesionell haha!! Men de är jag ju alltid ;)


godmorgon på er!! Vi sitter och äter fruko...

img_1351 (MMS)

godmorgon på er!! Vi sitter och äter frukost och väntar på mamma/mormor och Alice!!


Saknar pluttis!! Men hon kommer ikväll :) ...

img_1337 (MMS)

Saknar pluttis!! Men hon kommer ikväll :) jippie!!!!!


I vår familj delar vi på allt, människa so...

img_1326 (MMS)

I vår familj delar vi på allt, människa som djur!! Lykke har redan hajat läget och delar gärna med sig av majskrokarna till Daisy!! Syskonkärlek kan vi också kalla de!! Ligger i sängen nu och försöker sova, men mina puckon till grannar spelar piano, så högt så dom döva hör!! Sjunger gör dom också, siket mysigt litet par som inte har något bättre för sig en fredagskväll kl 23!! Kill me!! Till och med musik är bättre, alltså vanligt då!!! Gahhh blir tokig snart!! Kanske ska skicka ett bajsbrev till dom eller så ska jag ge lykke ett trumset i födelsepresent som hon kan spela hela kvällarna!!!


Klart att de började regna just när jag sk...

img_1325 (MMS)

Klart att de började regna just när jag ska cykla hem och hämta Lykke liten!!! Buhu, kommer vara plaskvått när jag kommer hem!! Till min tomma lägenhet, älskling är borta och dömer fotboll ikväll igen!!  Så jag och Lykke får ha fredagsmys för oss själva, men de går bra de också!!


Frukost oss familjen Göransson/Lilja! Snar...

img_1307 (MMS)

Frukost oss familjen Göransson/Lilja! Snart så kommer Linda som dagen till ära får vara barnvakt åt lillan!! Världens bästaste Linda är hon :)


Åhhh Gud va jag saknar min plutt!! Hon har...

img_1042 (MMS)

Åhhh Gud va jag saknar min plutt!! Hon har åkt till sin farmor och ska vara där ända tills torsdag kväll! En hel evighet!! Men tyvärr kommer de vara så några veckor framåt, innan Mattias går hem och är pappa ledig! Inte nog att Lykke är borta, Mattias iväg och dömer fotboll långt långt borta idag och kommer inte hem förrän i natt!! Buhuhu, så ensam man är, tur att jag har Daisy som jag kan mysa med!! Nu ska jag sova, Nattinatt!!


Passar på och myser med Daisy nu när man h...

img_1276 (MMS)

Passar på och myser med Daisy nu när man har lite rast! Snart så kommer nästa kund :)


Och 2 st randiga basic toppar från åhléns!...

img_1260 (MMS)

Och 2 st randiga basic toppar från åhléns! Den blå är från pojkavdelningen men de gör mig inget! Söta är dom!


Världens sötaste ridbyxinspirerade tajts o...

img_1258 (MMS)

Världens sötaste ridbyxinspirerade tajts och en söt liten virkad mössa, även dessa från kapphal!


Vi fyllde på Lykke-Lis höstgaderob med 2 t...

img_1255 (MMS)

Vi fyllde på Lykke-Lis höstgaderob med 2 tunikor! Båda två från Kapphal.


Vi har spenderat kvällen på piren, ätit oc...

img_1252 (MMS)

Vi har spenderat kvällen på piren, ätit och druckit gott!! Är fortfarande superduper mätt!! Lykke sov en bra stund men vaknade lagom till varmrätten!! Men hon sköte sig så bra så, som vanligt!! Vårt lilla A barn :) nu ligger jag i soffan och stör mig på grannarna mitt över som har fest!! Inget fel egentligen men man sköter fan de snyggt och inte kastar ut dörrmattor, glas och andra föremål!! Och så spelar dom skit hög musik och sjunger som krator!!! Vi låter dom hålla på till 23 sen ringer vi polisen!! Haha, oldies vi blivit!!


Premiär i nya kappan jag fyndade på polarn...

img_1251 (MMS)

Premiär i nya kappan jag fyndade på polarn & pyret, syns dåligt här ska ta en bättre bild senare och på den söta baskern hon fick av sin mormor!! Matchar så fint!! Vi är nere på stan nu, men ska bege oss till A6 nu! Hann in på kapphal en sväng och hittade så fina höstkläder till liten! Ett par tajts som ser ut som ridbyxor :)


Sitter färdig i soffan nu och väntar på at...

img_1239 (MMS)

Sitter färdig i soffan nu och väntar på att klockan ska bli så mycket så jag kan cykla ner till jobbet! Familjen ligger fortfarande och sussar gott!! Idag va de tufft att gå upp, snozade 2 gånger och de gör jag aldrig annars!! Nu vaknade liten, bäst och bära in henne till Mattias!!


När jag vaknade i morse möttes jag av denn...

img_1234 (MMS)

När jag vaknade i morse möttes jag av denna synen! Mina gosepluttar!!


Varit och solat, men vetefan om de tog nåt...

img_1231 (MMS)

Varit och solat, men vetefan om de tog nåt. Men men, är van vid att vara blekast i stan ;) stannade på vip och köpte gotte :)


SMS-inlägg

img_1203 (MMS)


Så seeeeeg jag blev nu!! Kan lätt somna hä...

img_1191 (MMS)

Så seeeeeg jag blev nu!! Kan lätt somna här på soffan, men bäst att låta bli annars blir de ingen sömn inatt!!


Håller på och röjer i Lykkes rum, nu när a...

img_1186 (MMS)

Håller på och röjer i Lykkes rum, nu när allt med salongen satte igång har de stått rätt still där inne! Men idag kände jag att de va dags för att få lite ordning på allt, i alla fall bära upp allt på vinden som inte ska vara här inne! Har rensat Lykkes kläder, hon har verkligen växt i sommar så det är inte mycket kvar som passar henne! Måste börja köpa på oss inför hösten! Köpte faktiskt en jätte söt klänning och 2 tröjor igår när vi vs och hälsade på Frida! Men men nu ska jag fortsätta så de blir färdigt någon gång!


RSS 2.0