Idag har jag och Lykkeliten namnsdag!! Vi ...

img_2402 (MMS)

Idag har jag och Lykkeliten namnsdag!! Vi heter båda Maria i andranamn, Lykke Li Maria Isadora! Tur att vi valde ett "vanligt" namn på henne så att hon har någon namnsdag i alla fall :)


Dopdag <3

Idag den 21 februari är det 1 år sedan min lilla prinsessa döptes.



Nu måste jag ta tag i min träning, känner ...

img_2373 (MMS)

Nu måste jag ta tag i min träning, känner att jag degar ihop snart! Måste bygga lite muskler och slimma ner mig en del. Detta är viktigt om jag ska vara kvar i denna branschen en längre tid och för att jag ska må allmänt bra! Dock behöver jag pushas och hitta ett gym där jag kan trivas! Jag vill inte gå på nåt av dom större gymmen av olika anledningar utan ett litet och personligt skulle passa mig utmärkt! Idag hade jag en sån tur att en av mina kunder jobbar på ett gym och han rekommenderade det starkt, som han sa så är det inget flashigt eller glammigt gym däremot får man personlig hjälp utan att de ska kosta skjortan och dom är där i stort sett hela tiden och medelåldern är skyhög! Passar nog mig som handsken :) ska bara ta med dit också, ska kolla vad min andra halva tycker kanske vi kan göra detta tillsammans. Lite kvalitétid dör man inte av :)


Brrrrr, fy tusan så kallt det är idag, - 1...

img_2372 (MMS)

Brrrrr, fy tusan så kallt det är idag, - 10 grader när jag gick förbi munksjön på väg till jobbet! Det positiva är jj att man går jäkligt snabbt då :) helgen har varit jätte bra, lite middag ute hos moster i lördagskväll och igår så åkte vi och käkade hotellfrukost på stora hotellet! Det va då mysigt och gott så och lillan skötte sig jätte bra!


Idag har Lykke och jag gjort stan! Kom hem...

img_2367 (MMS)

Idag har Lykke och jag gjort stan! Kom hem med 1 par jeans, 1 par leggings och 2 t-shirts! Hela kalaset gick på 270 kr, tack H&M för bonuscheckarna! Man blir alltid lika glad när dom trillar ner i brevlådan, "gratis" shopping är aldrig fel! Nu är vi hemma igen, vi ligger i soffan och tittat på Lotta. Målade naglarna nyss men dom blev inget bra, orkar inte göra om dom!! De får vara!


Strax ska vi bege oss bort mot dagis jag o...

img_2358 (MMS)

Strax ska vi bege oss bort mot dagis jag och Lykke! Igår gick lämningen jätte bra, inga ledsna minner inte, tror att hon hade saknat sina kamrater. Jag själv är död idag, sovit lite dåligt. Men till jobbet måste man ju gå, ska packa ihop allt nu! Lykke tittar på Pippi på dom sju haven för 2:a gången idag.


Har precis dammsugit och skurat av salonge...

img_0524 (MMS)

Har precis dammsugit och skurat av salongen, de blir så jäkla skitigt i detta vädret!! Idag har de varit ganska lugnt här, haft lite möten med mina olika leveratörer. Hunnit med både Maria Nila och Wella! Alltid trevligt när killarna kommer, dock går de åt en jäkla massa kaffe. Inte konstigt med tanke på att dom brukar vara här i 1-2 timmar! Om någon timme slår jag igen salongen och beger mig hemåt för att hämta upp lillan på dagis och kanske handla nåt lite extra gott och mysigt tills ikväll.


Alla hjärtansdag idag! Hemma hos oss betyd...

img_2357 (MMS)

Alla hjärtansdag idag! Hemma hos oss betyder det inget särskilt, fick blommer redan i lördags!


Efter en helg med sjukstuga här hemma, är ...

img_2356 (MMS)

Efter en helg med sjukstuga här hemma, är de skönt att få lite ordning här hemma! Mysigt med tänd ljus och tulpaner!


Fashionista!!

img_2343 (MMS)

Fashionista!!


Vår lilla sjukling är piggare idag! Inget ...

img_2332 (MMS)

Vår lilla sjukling är piggare idag! Inget kräk eller bajs på hela natten, hoppas det har gått över nu :)


Jag och Lykke äter fruktsallad tull frukos...

img_2329 (MMS)

Jag och Lykke äter fruktsallad tull frukost /)


Älskad pluttis <3

img_2302 (MMS)

Älskad pluttis <3


RSS 2.0