Idag är jag nog med död än levande, i någr...

img_3108 (MMS)

Idag är jag nog med död än levande, i några veckor nu har vi natten Lykke i hennes säng och det går bra visa dagar är hon segare än andra men det går! Dock vaknar hon på natten och kommer in till oss och vill sova mellan oss. Dock så sover vi så otroligt dåligt både jag och Mattias när hon ligger där. Så i natt beslöt jag mig för att gå tillbaka med henne i sitt rum, fick sätta mig lite bredvid henne men somnad om. Kl va väl runt 2,30. Så jag gick och la mig igen men kl 5 hörde jag små steg igen samma visa igen. Sen när klockan ringde 6.30 så ser jag att hon har krupit upp själv i sängen utan att jag märkt det! Jag som vaknar av minsta lilla annars. Men i kväll/natt är det nya tag. Önskar dock att min andra halva kunde hjälpa till lite mer på nattn men han är mer död än levande då!!


Idag har vi kalas för mattias!! Lykke tjuv...

img_3105 (MMS)

Idag har vi kalas för mattias!! Lykke tjuvstartade lite med fikat, det kan inte vara lätt att hålls fingrarna borta när bordet är fullt av godsaker!


Nu ska vi strax trampa iväg till dagis!! F...

img_3087 (MMS)

Nu ska vi strax trampa iväg till dagis!! Försov oss lite i morse men ingen panik får sminka mig och fixa håret på salongen så ingen stress här inte! Idag blir en kort dag på salongen de är lite lugnare nu, så idag ska jag hämta Lykke så Mattias kan jobba över lite. Undra vad man ska äta ikväll?? Burritos får de nog bli, gott! Världens finaste tjej är så söt i sina armybyxor och vita topp!!


Man märker att de är sommar nu på salongen...

img_3067 (MMS)

Man märker att de är sommar nu på salongen, det har lugnat ner sig och lugnare lär de bli. Tyvärr går de inte att göra så mycket åt. Snart är se semester i alla fall 10 arbetsdagar kvar sen rullar bilen ner till Halmstad. Ska bli så skönt att komma ner och inte göra allt för mycket.  Håller tummarna för fint väder så att man kan vara lite på stranden. Så skönt att vi åker ner redan på fredagen och åker inte hem förrän söndag veckan efter!! Nästan 10 dagar väl behövlig semester.


Min lilla prinsessa är trött efter en helg...

img_3069 (MMS)

Min lilla prinsessa är trött efter en helg med farmor.


RSS 2.0