Ska strax trampa ner till salongen! Senare...

img_1553 (MMS)

Ska strax trampa ner till salongen! Senare ikväll kommer vår docka hem, har längtat så efter henne! Men de va sista natten nu :) för på fredag börjar mattias sin pappaledighet, jippie!!!


Dessa strumpbyxor köpte jag också, fanns m...

img_1628 (MMS)

Dessa strumpbyxor köpte jag också, fanns med svart "sko" också! Kunde inte bestämma mig så de fick bli båda :)


Idag hittade jag äntligen en "Pippi Långst...

img_1627 (MMS)

Idag hittade jag äntligen en "Pippi Långstrump" tröjan till Lykke på Åhléns! Kommer att bli perfekt till hösten och vintern :) köpte 2 saker till!


God morgon bloggen!! Idag har jag sovmorgo...

img_1598 (MMS)

God morgon bloggen!! Idag har jag sovmorgon, så underbart! Behövligt om inte annat, den sista tiden har Lykke varit ganska orolig om nätterna. Antar att allt flängande har tagit på henne, men de är snart slut på de! På fredag börjar Mattias pappaledighet, och då kommer de nog bli bättre på nätterna! Nu ska jag göra ett litet ryck här hemma! Puss


Daisy 2 kilo har en egen 2 sits soffa! Res...

img_1593 (MMS)

Daisy 2 kilo har en egen 2 sits soffa! Resten av familjen sitter ihop trängda i den andra soffan. Har dock inte hjärta till att flytta henne, hon ligger ju så gott!!


Idag satte vi upp dom nya ljuslyktorna jag...

img_1559 (MMS)

Idag satte vi upp dom nya ljuslyktorna jag köpte på Iems härromdagen!! Endast 69:- st, själv tyckte jag de va ett kap!! Är supernöjd!


Mina fina flickor!! Mattias är och dömer f...

img_1551 (MMS)

Mina fina flickor!! Mattias är och dömer fotboll så jag och Lykke ska åka upp till Ikea och shopa loss! Doftljus i mängder är tanken! Kommer ju antagligen inte vara ensamma där uppe men de gör inget, de är mysigt ändå!! Bara lillan och jag!


I morgon fyller min lilla tös 1 år!! Usch ...

img_0150 (MMS)

I morgon fyller min lilla tös 1 år!! Usch va tiden går!!


Mattias har åkt till jobbet och jag och Ly...

img_1511 (MMS)

Mattias har åkt till jobbet och jag och Lykke ligger fortfarande i sängen! Min lilla sömntutta sover ännu, så mysigt när hon ligger i vår säng! De tillhör inte till vanligheterna att hon gör de, vi har varit stenhårda med att hon ska sova i sin egna säng! Och de har gått jätte bra, inte en endaste natt har hon sovit hos oss! Så morgonmys är lite heligt för oss! Igår va Linda och Markus här, vi firade Lykke! Hon fick så fina saker mjuka tygkakor och glassar, supersöta och 2 st skivor med massa barnlåtar! Så dom åker på när smulan har vaknat! Tack underbara Linda för att du är den du är! Lykkes extra mamma är va hon är!! Världens bästa sån dessutom!


Och denna snygging hittade jag i A-sexan!!

img_1535 (MMS)

Och denna snygging hittade jag i A-sexan!!


God morgon! Har legat och dragit mig i sän...

img_1508 (MMS)

God morgon! Har legat och dragit mig i sängen länge nu, har varken barn eller hund hemma så då gäller de att passa på! Dagen är snor lugn på salongen, Antar att folk har dåligt med pengar! Nästa vecka drar de nog ihåg igen, får vi hålla tummarna för!  Nähä, dusch va de ja!


En evig väntan på kalasgästerna tycker Lyk...

img_1526 (MMS)

En evig väntan på kalasgästerna tycker Lykke!!


Min fina flicka sov ca 9 h i sträck inatt ...

img_1483 (MMS)

Min fina flicka sov ca 9 h i sträck inatt och de va ett tag sedan hon gjorde det! Kan ha bero på olika saker tänder, feber och förkylning tex! Kan säga att de va undebart att få sova ordentligt och inte behöva gå upp och trösta liten! Ska snart bort till det nya H&M och kika lite, kommer nog inte vara ensam där ;) men men, kul med lite nytt!! Senare idag ska vi gå och ta kort på Lykke till JPs- födelsedags hörna! Hoppas liten är på gott humör då!! Puss


Bebis är hemma!! Har betalat räkningar och...

img_1477 (MMS)

Bebis är hemma!! Har betalat räkningar och nu ska vi gå och handla!!


Växlande väder kan man ju lugnt säga att d...

img_1472 (MMS)

Växlande väder kan man ju lugnt säga att det är!!! Och jag som cyklar idag!! Gahhh


Saknar min bebis, ikväll kommer hon hem fr...

img_1402 (MMS)

Saknar min bebis, ikväll kommer hon hem från sin farmor och då ska jag minnsan gosa sönder henne! Mattias dömer match ikväll så vi är ensamma hela kvällen! Girlsnight, woohoo!! Ska nog köpa hem en massa frukt och gott som vi kan mumsa på!!! Nu sitter jag på jobbet har precis haft ett säljmöte med Goldwell, inget inköp idag men fick en hel del prover! Me like!! Ska ta och springa iväg och lägga på några bev nu!! Puss


Är på jobbet, har en lucka nu! Usch hatar ...

img_1468 (MMS)

Är på jobbet, har en lucka nu! Usch hatar luckor, inte roligt alls!! Men men, sitter och längtar tills i kväll. Vi är barnlediga och vi ska passa på att ha myskväll och äta gott och gå och lägga oss tidigt! Underbart ska de bli!! Nähä, ska ta och städa av här lite nu :) puss


Godmorgon! Gässppp, så trött jag är!! Börj...

img_1447 (MMS)

Godmorgon! Gässppp, så trött jag är!! Började 8 idag, ingen hit alltså men man har ju inga direkta val ;) hela familjen vaknade dessutom upp med en dunder förkylning, hoppas lillan blir bättre under dagen!! Ingen feber i alla fall och de är alltid skönt!! Snart kommer syster och ska bli fin i håret och senare i dag kommer Agnes som Också ska bli tjusig! Dessutom är mamma och dom på väg upp från Halmstad, vi ska fira Lykkes födelsedag och även mormor och morfars som även dom har fyllt under senaste veckorna!! Ska bli mysigt!! Nu kaffe!! Puss


Sitter på salongen och väntar på den bliva...

img_1441 (MMS)

Sitter på salongen och väntar på den blivande bruden :) guuuud så trött jag är, men de ska bli jätte roligt att göra min första brudyppsättning!! Eller den första är nog fel att säga gjorde faktiskt mammas hår när hon och johan gifte sig i Thailand!! Och kan säga det, med tanke på hur lite hårnålar och verktyg jag hade då lyckades jag för jäkla bra!!


På salongen

Usch Vilket väder det är ute! Och jag som skulle springa en sväng på stan och fixa de sista inför morgondagsens bröllop, får väl hoppas på uppehåll nån gång under dagen! Idag är de lugnt som i graven här, vädret hjälper inte direkt heller! Men jobbar bara till 16 idag, så de känns ändå rätt ok!
idag kommer Lykke-Li hem från sin farmor, så ikväll blir de familjemys dock en tidig kväll för mig, ska vara på Salongen 7.30 och fixa den blivande bruden inför bröllopet!! Så champange frukost blir de i morgon :) myspys!!
åhh glömde berätta att jag va på stan med min underbara farmor i onsdags och fick ett par stövlar och en grymt snygg jacka. Och Lykke fick även hon ett par skor! Ska försöka ta bilder och lägga upp!! Puss på er

Gammel mormor tycker jag varit dålig med u...

img_1434 (MMS)

Gammel mormor tycker jag varit dålig med uppdatering!! Men de ska de bli skärpning med ;) Lykke tog ett skumbad i morse!!


RSS 2.0