Trots sovmorgon gick vi upp redan 6.30 ida...

img_3011 (MMS)

Trots sovmorgon gick vi upp redan 6.30 idag, så jag hann med en massa så kl 9.30 va vi i friaredalen och busade i lekparken och tittade på alla fåglar. Lykke är som galen i ankorna och om hon fick skulle hon nog hoppa i dammen!! Nu väntas jobb till 20 inte jätte sugen på det! Men men, bara två veckor kvar till semestern!!


Bästa nagellacket jag någonsin testat från...

img_6807 (MMS)

Bästa nagellacket jag någonsin testat från Estee Lauder - Micheal Kors very Hollywood collection har de perfekta Nude färgade lacket! Smidig att applicera, torkar snabbt och sitter som berget! Har aldri fått så mycket beröm för mina naglar tidigare!


Jag är inte så förtjust i kronor i uppsätt...

img_2953 (MMS)

Jag är inte så förtjust i kronor i uppsättningar. Men min brud idag hade låna en helt fantastiskt fin krona från den kyrkan hon ska vigas i. Den va ganska snarlik den är på bilden.


Någon som tycker att hon är snygg i mammas...

img_2929 (MMS)

Någon som tycker att hon är snygg i mammas färgskål :)


Idag tog vi bussen till dagis och jobbet, ...

img_2948 (MMS)

Idag tog vi bussen till dagis och jobbet, mina små flickor satt som små ljus. Lykke hade sin arm omkring Daisy hela tiden, så söta va dom! Skönt med fredag idag men jag ska jobba i morgon men de är bara några få timmar så de gör inte så mycket :)


SMS-inlägg

img_2840 (MMS)


SMS-inlägg

img_6807 (MMS)


Kalas fin i håret, både inbakade flätor oc...

img_2840 (MMS)

Kalas fin i håret, både inbakade flätor och blommer! Flättan ser man dåligt, men på andra sidan är den större. Hon har minst hår på denna pga benan.


RSS 2.0