Ni är pinsamma

Nu sover dockan, borde egentligen göra samma sak men har inte den ron i kroppen. Så jag ligger och kollar på Grey´s reprisen nu men kan inte riktigt konsentrera mig har hetsat upp mig över visa saker som sker runt omkring.

Har folk ingen självinsikt?? Fan börjar bli jävligt trött på att folk låter saker bara vara och låtsas som ingenting. Kanske att jag hetsar upp mig för ingenting, men nä de är fan upprörande att se hur folk beter sig och man kan undra vad som rör sig i deras huvuden, dvs om de rör sig något alls. Hjärncellerna är väl bortsupna eller något. Börjar jag att bli gammal och grå?? Nej, absolut inte. Jag ångrar inte för en sekund att jag valde att bilda familjen framför ett liv som ja levde tidigare. Jag tog tag i mitt liv och gjorde något av det, fler borde göra likadant. Fan ni är pinsamma.




Nu ligger...

0-5e2f48b14f969d2166816b823a02fc53.png

Kolla varifrån!

Nu ligger vi alla 3 i sängen, jag och Daisy vill sova men Lykke tycker inte att det låter något vidare kul. Så hon har beslutat sig att vara en painintheas istället. M ska iväg och dömma fotboll och jag bli snart själv igen med kvidas. Tycker inte om detta, men de går inte att lämna matchen så grät sent. 


Bloggtorka

Jo, de kan man kalla det. Eller tiden har inte räckt till riktigt, Lykke kräver mer och mer och jag har inte kännt för att blogga. Men nu när till och med mormor tycker att de är tråkigt när jag inte bloggar får jag börja igen.

Vi har haft en helvetesnatt här hemma, Lykke har varit vaken en gång i kvarten. Så idag är jag ett vandrande lik och hela kroppen värker. Konstaterade att detta va de hemskaste natten jag varit med om sen Lykke kom och visst det här händer väldigt väldigt sällan vi har nog varit vakna max 5 nätter sedan hon kom. Visst är de lyxigt men när de väl händer är man inte alls beredd på det och man är inte alls van vid det.

Skulle träffat älsklings Linda idag men det fick jag ställa in, hade inte varit så roligt sällskap alls. Tur att man har en så förstående och underbar vän. Love u.

Ska lägga mig lite i soffan nu, Lykke sitter och kollar på Ronja Röverdotter. Eller kollar och kollar hon tycker nog om musiken i den. Bara hon är nöjd så går dagen lite lättare.

Puss




Morgonmys i...

08fe040c1d66cd70e7620c97edbd052c.png

Kolla varifrån!

Morgonmys i sängen, snart blir de en trip till la stada för att möta upp agnes och luncha. 


nu som...

7ab610e9c45f50169cc14ab975e822ce.png

Kolla varifrån!

nu som sitt vagn med mjukliften bredvid. 


svart combivagn...

0-1539ff04fd31cfe583fa4105e4f26185.png

Kolla varifrån!

svart combivagn med uttagnas mjuklift för dom små. Rejäla däck och stor korg under. Handtaget är vändbart så man kan ha bebisen mot sin när den är liten och när den är större och man har den som sittvagn kan man också vända så barnet ser framåt.  En oanvänd skötväska finns till också .    


Graco bilbarnstol,...

0-7739ff6e22241d66d043f1caca26374a.png

Kolla varifrån!

Graco bilbarnstol, insats finns till bilen. Den är grå och röd med suflett.


Sunday morning

Kl 6.15 bestämde min dotter sig för att det är dags att stiga upp, varför ska mamma och pappa få sova för? Det va bara att stiga upp, vet ju att chansen att Mattias skulle stiga upp med henne en morgon är lika med noll. Visst akn jag förstå honom, han va uppe tidigit igår och dömde även en match igår, men bara för att jag bara går hemma betyder det inte att det är självklart att jag ska stiga upp med lillan. Jag stiger upp med henne varje morgon, 1 dag i veckan kanske jag har turen att lillan sover till 8-9. Men men, är väl bara att gilla läget.

Ska nog åka upp till A6 och inhandla lite pysselgrejer inför påsk, lillan är ju alldeles för liten men mamma tycker att det är kul ändå.

Ska se om lillan vill somna om en stund nu (inte så troligt) så jag kan krypa ner i sängen en liten stund till.



Fia oh Lykke igår


Fia is in da house.

Ja, lördag morgon och Lykke vaknar kl 6 och är fast besluten att inte somna om, så de va bara att snällt stiga upp. Mer död än levande men Lykke är alltid på sånt underbart humör på morgonen och ler nästan hela tiden mot en, så de är värt att stiga upp. Men visst hade de varit skönt att bara ligga och dra sig i sängen hur länge som helst, typ hela dagen utan att behöva stiga upp.

Vid 8 kom pappa och lämnade av syster Fia, hon är en rolig unge. Nu har hon fått för sig att hon är Lykkes storasyster och inte moster. Visst kan förstå att de är lite konstigt att vara moster när man bara är 5 år, så vi låter henne hålla på lite till. Nu sitter dom små och kollar på Kogänget, eller kollar och kollar Fia busar mest med Lykke och Lykke är superglad att någon orkar busa med henne så mycket. Ska försöka knäppa lite bilder under dagen. Måste bli bättre på att ta kort, är alldeles för dålig på det.

Nu ska jag se om Lykke vill somna om, så jag kan hoppa in i duschen.




Fia och Lykke julen 09


Godnatt...

Nu ska familjen Göransson/Lilja skutta ner i bingen, det har varit en lång men bra dag. Imorgon ska Mattias hjälpa pappi och Susanna att flytta och jag ska va barnvakt åt lillasyster Fia. Funderar på om vi ska påskpyssla lite, får väl se vilket humör Lykke är på.




Lillasyster Fia på Liseberg sommaren 09


Home again

Det är alltid lika roligt att träffa Linda, vi träffas allt för sällan men både jag och hon har ett väldigt upptaget liv så det kräver att man planerar in allt ordentligt.
Det blev ingen shopping idag, hittade en häftig tröja på H&M men jag känner att jag har mer behov en massa basic kläder. Enkla toppar i en massa olika färger och nya BH:ar. Får se om jag orkar upp till A6 i morgon, tycker att BikBok har bra baskläder och bra kvalite.

Nu ska jag lägga mig på soffan och sova lite, det här vädret gör mig så seg....





Puss på er.....


Sitter och...

70e4cc4117f19a5fc34bfd6d6a835e92.png

Kolla varifrån!

Sitter och väntar på bussen och lillan är på strålande humör. Känner nog på sig att vi ska träffa världens bästaste Linda. Puss


Färdig....

Så där nu är klar och redo, ska bara göra samma sak med den lilla. Hon har fortfarande bara blöja på sig, tyckte inte det va så smart att klä henne när hon skulle äta gröt och blåbärspure till frukost. Det räcker med att haklappen blir lite smutsig. Och nu ser jag att hon har somnat atsingen, får tripa ut med Daisy lite snabbt så hon får kissa och sen ta tag i lillans kläder.



See u later alligator... Pusssss


Hello Sunshines

Natten har varit ett rent helvete, lillan har haft magknip till och från. Tyckte så synd om henne, skrek högt som tusan och va så ledsen. Men nu värkar det ha lagt sig, skönt det för om en stund ska vi in till la stada och möta upp Linda för en fika och massa tjat. Himla mysigt det... Men vart tusan har solen tagit vägen?? Hallå, vi vill ha sol, sol, sol och ännu mera sol.


Myspys

Nu ligger lillan och sover, hon har varit lite gnällig idag det måste vara tänderna som spökar. Men hon är ganska snäll ändå. Vi har börjat med gröt nu på morgonen, och det funkar jätte bra. Hon verkar bli mätt och go, tidigare har hon varit lite krånglig med annan mat än ersättning. Men nu äter hon både fruktpure och gröt, vi gör framsteg. Ska försöka mer med potatis och liknande nu idagarna tänkte jag.

När lillan sover får jag passa på att gosa lite med den andra lillan, hon måståe ju få lite mys hon också så ibland. Innan Lykke kom så va hon vår bebis.


H&M Garden Collection forts...

Nu har resten av The Garden Collection landat på H&M:s webshop, men så fort plaggen tar slut. Hann i alla fall klicka hem lite av det jag ville ha.



 

Nu ska jag klä på mig lite kläder och gå ut med dom små en liten svänga, vädret är hemskt idag. Men jag tror nog allt att det kan ta och spricka upp lite senare idag. Idag blir det bara softa hemma, försöka städa klart min gaderob men så tråkigt det är. Sen när Mattias kommer hem från jobbet ska vi ut till Taberg och besöka Lykkes farfar och bonusfarmor Anna. Ska bli så mysigt har inte träffat dom på ett tag, älskar att vara ute hos dom känns som hemma.

Nähä, kläder va det ja....

 

Bilder: www.hm.com/se




H&M

Va och hämtade ut mina packat från H&M, sprang nästan hemför jag va så nyfiken på hur allt va. När jag väl hade kommit upp i lägenheten och rivit upp alla påsar så blev jag tyvärr inte lite besviken, 2 storleks missar hade dom gjort. Så 2 plagg får åka tillbaka, men Lykkans kläder va jätte fina och söta, längtar tills sommaren så hon får börja använda sina små pikeér.

Snyggast av allt va fasiken bikinin, måste bara jobba upp en bränna så man inte sur ut som ett lik sen när sommaren kommer.





Bilder:  www.hm.com/se

Nu blir det mat :) Pasta med bacon, chili och vitlök vansinnigt gott och barnsligt enkelt...

Guten morgen

Vart är solen??? Det här gillar vi inte, har ju blivit lite bortskämd med att solen har varit framme dom senaste dagarna. Så någon långpromenad lockar inte alls, tror inte Daisy är sugen på det heller. Får ta och gå en längre svänga med barnvagnen, måste ju hålla tempot uppe.

Resten av dagen händer det inte så mycket, skulle gärna åka upp på A6 men får se om vi orkar.


Glömde ju...

Glömde ju lägga upp det jag köpte nere i Halmstad, så här kommer dom.



Skjorta Ralph Lauren (Den är mer limegrön irl)



Piké och keps Ralph Lauren (måste nog strykas lite)


Känns inte så roligt att ta på sig dom nu, när man är blek som en jäkla alvedon men till sommaren kommer det bli skit snyggt till sommaren när man fått lite färg.

 

 


Tiiiiiiiisdag

Här har det varit fullrulle hela morgonen, älsklingen steg upp vid 7 och lillan vaknade till lite men somnade snällt om till 8.15 s lite till fick man sova. Sen efter frukost och påklädning bar det av på promenad i den härliga solen, hade bara västenpåmig idag, så otroligt skönt att slippa den hemska dunjackan. Skulle bara gå en liten sväng tänkte jag, men de slutade med att vi va borta i ca 2 timmar, stannade upp vid vätterstranden och lät Daisy springa löst en lång, lång stund och oj va roligt hon tyckte det va. Det är inte bara jag som är trött på snön, Diasy saknar gräset och värmen också.



     





We are back in town...

Så skönt att det är hemma, visst är det roligt att kommabort lite men de är alltid lika skönt att komma hem till sitt egna. Vi har haft en mycket trevlig helg med en massa shopping och massa god mat. Vi hann verkligen  med en massa grejer, kan säga att mormors jeep va fullpackad när vi åkte hem. Det blev inte bara kläder och sådant, utan jag slog även till på en ny barnvagn och ny bilbarnstol. Denna gången körde vi på BRIO, jag är mycket mycket nöjd med mitt köp..



                    

Som ni ser så blev det ingen rosa barnvagn, jag och älskling fick kompromissa, för jag ville helst inte ha en helsvart vagn utan någon med lite mer färg. Så röd fick det bli and I love it. Bilbarnstolen va på kampanj så den fanns bara i svart eller i svart/beige, så svart fick det bli. Så nu kommer Lykke glida fram med stil både på stan och i bilen.

Ska ge lillan lite mat, sen ska jag visa vad jag köpte till mig själv...


Lykke-Li fick...

6e35619ec465ae0bcba281b8a9ea3a5a.png

Kolla varifrån!

Lykke-Li fick nya skor av (gammel) mormor Reidun idag. 


H&M Garden Collection

Åhhh som jag har väntat på denna collection, och mer kommer det. Men passade på att klicka hem några saker, ifall dom tar slut :P
Idag har jag varit inne i stan och träffat underbaraste Carro, vi tog en fika/lunch och tjatade en massa. Passade även på att överlämna hennes försenade födelsepresent, hennes fin fina namnhalsband. Ska ner i tvättstugan nu och hämta upp tvätten och försöka stryka den, får väl se hur mycket lillan tillåter det.



   



Sol, sol och ännu mer sol....

Hur bra mår man inte av vakna att solen skinner?? SÅ underbart. Ska klä på lillan nu och ge oss ut i solan.
Ska även hämta ut ett paket från H&M.. Har beställt lite grejer...

pusss


Kvidas är på besök...

När Mattias kom hem från jobbet, tyckte han att vi kunde göra något tillsammans eftersom vi inte får helgen ihop. Så sagt och gjort så slängde jag på mig lite smink och kläder och så åkte vi iväg, först till Junex huset och köpte tyg till en tavla till köket och sen bar det av till A6. Gick mest runt och kikade, köpte bara ett pannaband till lillan.
Sen blev det en fika på Espress house, så himla myisgt att vara med familjen.

Nu sitter jag och väntar på att Hollywood fruarna ska börja, har laddat upp med en skål med ostkrokar.

Puss på er

Ute på...

5075386c5d8eb24a8864a1a88976c5d1.png

Kolla varifrån!

Ute på promenad med lillan i vårsolen. 


Monday

Varför kan de inte vara helg hela tiden? Hatar när Mattias klocka ringer på morgonen och han går upp och iväg till jobbet och kvar ligger jag själv och väntar på att lillan ska vakna. Idag fick jag sovmorgon, först vaknade lillan vid 7 sedan va hon så underbar att somna om ända tills 10. Va helt chockad när jag vaknade och kollade klockan, men gud så skönt de va.

Lillan fick idag smaka på rotfrukter och kyckling, och åhh så gott det va. Får ta och ge henne lite mer lite senare. Just nu ligger hon och sover, eller ja jag hoppas i alla fall att hon gör det.

Ska snart bege mig ut i det underbara vädret.  Puss

Kom på...

6a14dd8f5c044f191ba1eb35cdc9d1f1.png

Kolla varifrån!

Kom på Lykke med att sitta och pilla sig själv i naveln. Haha, hon verkade tycka att de va mycket spännande :) gullunge min. 


Stylist..

Så nu har mamma/mormor varit och besökt oss och blivit tjusig i håret. Tog en hel massa tid men först fikade vi, sen ville hon låna kläder så vi plöjde igenom min gaderob och sen va de dags för håret.
Idag blev det brunt med kastanj och koppar slingor, riktigt riktigt snyggt måste jag säga, lite stolt över mig själv. Fixade även frisyren för kvällen, hon ska på tjejmiddag så hon måste ju vara snygg då. När vi änd va igång så sminkade jag henne, försöker lära henne att skugga ögonen och inte bara använda en färg. Men får väl ta tag i det mer nästa vecka när vi ska ner och hälsa på.
Vi hann tyvärr inte knäppa någon bild på resultatet, men det knäpps nog lite bilder under tjejfesten, så kan jag lägga upp det en annan dag. 

Nu är det dags för fredagsmysssssssssssssssssssssssssssssssss.

Puss på er...


Lykke har...

0-767009604c0a9655b7263ea7956126a5.png

Kolla varifrån!

Lykke har satt fast sin bitring på ratten på gåstolen, så nu slipper hon hålla i den. Hon verkar väldigt nöjd med sin ide :) 


Mamma/mormor besök

Uppe med tuppen, som vanligt men det är ju fredag och i morgon lördag och då brukar jag få en sovmorgon när Mattias tar lillan. Får hålla tummarna att han gör det i morgon också. Låter honom välja vad vi ska äta ikväll, så blir han nog glad och är snäll mot mig :)


Idag så kommer mammi/mormor hit och hälsar på en sväng, ska färga hennes hår tror jag. Enligt henne själv är hon SÅ gråhårig, vilket hon verkligen inte är, jag har sett väre fall om man säger så. Hennes grå består av några små håstrån här och där. Men men, klart man vill va fin i håret.
Alltid lika kul när mammi kommer upp, inte alltid så kul att hon bor nere i Halmstad. Speciellt inte nu när Lykkan har kommit till oss.



Mammas och Johans bröllop Thailand - 09


Puhuhuhu

Vilken lång dag det har varit, och än är den inte slut. Mattias har åkt iväg på hockey och jag sitter och mumsar på lite choklad och tittar på "Halv åtta hos mig", men ska nog byta kanal börjar bli lite hungrig och orkar inte laga något.

Idag va vi som jag skrev tidigare på Ryhiv och kollade lillans ögon, men det va inget fel på dom alls. Så skönt att slippa oroa sig för det.
Efter det så släppte älsklingen av oss på stan, mötte upp M-T på en lunch på Sandys, riktigt mysigt :) Va himla längesedan visågs nu, så vi hade mycket att ta igen. Men som sagt så va det väldans trevligt.

Fick med mig en grå oversize kavaj från H&M och en ny mössa från Polarn & Pyret till Lykkan.






Nu ska jag nog ta och göra lite mackor.  Puss på er

befinner oss...

0-7418bea7625ff3dca5a4a2ae7966e619.png

Kolla varifrån!

befinner oss på ryhov just nu, ska kolla lillans ögon. Dom på BVC tyckte att hon hade tendens till skelning, så vi är här för att undersöka saken närmare. Sitter och väntar på att hennes ögondroppar ska värka. Puss 


Godnatt världen,...

0-3e5734ecec0cdf5012ad274102ad30c2.png

Kolla varifrån!

Godnatt världen, familjen Göransson/Lilja kryper till kojs nu. Nattinatt. 


Ny vagn??

Sitter och kollar runt på olika vagnar, vill ha en liten och smidigare nu när lillan börjar bli stor. Men gud va många olika modeller det finns. Först va vi inne på en Emmaljunga och jag skulle verkligen ha den. Men nu när man börjar kolla runt så finns det ju en uppsjö av olika vagnar, just nu är ja totalt inne på en Bugaboo Bee. Tycker att det är skit häftig hoppas bara att Mattias tycker likadant.


Men sen finns det ju som sagt Emmaljunga Cangaroo city också,



Som ni kanske märkt så vill jag hemska gärna ha en rosa vagn till min lilla tjej, skulle kunna tänka mig att ha en lila vagn också... Ja, får ta och tänka lite på saken..

RSS 2.0