Man kan inte alltid vara på topp! Idag va ...

img_2509 (MMS)

Man kan inte alltid vara på topp! Idag va de två slitna småbarns föräldrar som masade sig till dagis och jobb, det här med egen säng har inte varit det smidigaste. Liten vaknar på natten och är livlig, vill inte sova eller ligga still! Vi kan bara hoppas på att det går över om några dar! Annars vet jag inte vad vi ska ta oss till!!


Måndag igen, tycker nyss de va fredag! Hel...

img_2524 (MMS)

Måndag igen, tycker nyss de va fredag! Helgerna går på tok för fort, men denna har vi hunnit med endel ändå! I fredags va jag på AW med bästa Linda, i lördags va vi på torget, kalas och på kvällen va vi ute och käkade med fina vänner! Igår blev de ikea, storstädning, ihop sättning av barnsäng, tvätt och Pappi och susanna va på en snabbvisit! Ingen dålig helg, känns skönt nu efter att man har hunnit med så mycket :) igår vägrade liten att sova middag, när hon väl ville somna va kl för mycket så jag kämpade att hålla henne vaken men hittade henne sovandes på golvet! Dock somnade hon ändå vid 21 tiden så de va inte så farligt! Snart kommer syster för att bli fin i håret!


Igår va jag och Lykke Li på torget, hittad...

img_2523 (MMS)

Igår va jag och Lykke Li på torget, hittade en så fin mössa till lilla från Kotten! Ska dit på lördag igen och kika på nån mer, kul att ha i lite olika färger :)


Tiden går för fort! Min lilla har fått en ...

img_2520 (MMS)

Tiden går för fort! Min lilla har fått en stor säng idag, trodde hon skulle se liten ut då. Men de blev tvärtom, hon ser så stor ut!! Min lilla bebis, har blivit en liten flicka!! Usch!!


Världens underbaraste unge!!

img_2517 (MMS)

Världens underbaraste unge!!


När mamma ska göra sig fin är se tillåtet ...

img_2513 (MMS)

När mamma ska göra sig fin är se tillåtet med mutor ;)


Syskon? Nej, tack!! Det räcker gott och vä...

img_2464 (MMS)

Syskon? Nej, tack!! Det räcker gott och väl med vår lilla prinsessa! Vill kunna ge henne allt hon vill ha och behöver, vill kunna resa och uppleva saker med henne. För oss räcker det med 1 barn!!


Gomorron världen, en sån underbar dag!! Fö...

img_2496 (MMS)

Gomorron världen, en sån underbar dag!! För 30 min sen kom det en lite flicka och väckte mig,  jag sov på soffan i natt. För den min andra hälft snarkade som tusan, svårt att somna om när man väl börjar störa sig på det! Men soffan va skön också, tog på mig en sovmask för ögonen så de blev kolmörkt :) trots endast 4 h sömn är jag pigg ändå, håller tummarna för att vi ska en tripp till Ikea och köpa ny säng till min lilla prinsessa!! Och på tal om henne, man kan nästan tro att hon antingen är bakis eller tror hon är med i BB. Kör stenhårt på solbrillor inomhus!!


Lördag morgon, Lykke och jag har varit upp...

img_2488 (MMS)

Lördag morgon, Lykke och jag har varit uppe i över två timmar! Ligger och kollar på saltkråkan nu, har en liten suris här! Misstänker att de är tänder på gång, stackars liten måste göra ont! Igår gick jag och la mig redan vid 21, fick plötsligt feber  och frossa. Jag va nog inget roligt fredagssällskap för Mattias igår men vi får ta igen det i kväll!


Tänker inte ens kommentera vädret, går änd...

img_6807 (MMS)

Tänker inte ens kommentera vädret, går ändå inte att göra något åt det. Vi tog oss till dagis och jobb utan problem fick åka buss, Lykke tyckte det va mycket underhållande. Tur de, hade inte velat ha en grinig unge på en buss med massa folk!! Nu ska jag traska bort till Malmborgs och köpa lite frukost, hann inte få i mig någon innan. Tänkte att de va bättre att komma i tid till dagis :)


Lykkes nya åk

img_2460 (MMS)

Lykkes nya åk


Världen underbaraste!

img_2435 (MMS)

Världen underbaraste!


Lykke och jag myser i puffen, tittar på Mu...

img_2445 (MMS)

Lykke och jag myser i puffen, tittar på Mus i vårt hus! En film jag och syrran älskade när vi va små!!


Fick 2 fina ringar av mamma när hon va upp...

img_2424 (MMS)

Fick 2 fina ringar av mamma när hon va uppe sist! Satte ihop dom med förlovningsringen, blev riktigt snyggt :)


Godmorgon tisdag! Som vanligt börjar jag 1...

img_2421 (MMS)

Godmorgon tisdag! Som vanligt börjar jag 12 idag och de betyder sovmorgon men de tyckte inte Lykke, hon vaknade runt 7.40 så de va inte så farligt men hade gärna sovit till 9. Nu sitter jag på jobbet, ska koka lite kaffe och slänga in handdukarna i torktumlaren sen kommer min första kund :)


RSS 2.0