När de är varmt ute och inne lägger Daisy ...

img_0855 (MMS)

När de är varmt ute och inne lägger Daisy gärna sig under sängen. Antagligen är de svalt och skönt där under och ingen bebis som terroriserar henne! Men nu upptäckte Lykke att Daisy ligger där under och ska själv under där, tur att sängen är låg så hon inte kommer under! Jag håller själv på att packa förfullt! Tråkigt som tusan, men skiten måste ju ner!


Varit och målat i nya lägenheten! Phuu så ...

img_0841 (MMS)

Varit och målat i nya lägenheten! Phuu så varmt de va!! Liten va med moster Joss! Nu A6 och Ikea fixa tapeter och färg!


SMS-inlägg

img_0831 (MMS)


Hallå!! Idag har varit ute i hos mormor oc...

img_0819 (MMS)

Hallå!! Idag har varit ute i hos mormor och morfar hela dagen, vi har badat och solat en massa. Synd bara att de va då jäkla molningt, hoppas på moln fritt i morgon :) ska i och för sig till salongen och fixa Mirre men lite sol hinns nog med :) lite senare ska Agnes bli tjusig i håret, löshår it is!!! Nu ska jag fortsätta med min tvätt, jippie!!


Bara för att jag har världens sötaste dott...

img_0809 (MMS)

Bara för att jag har världens sötaste dotter!!


Jag heter lurifix och jag kan många trixs!!!!

img_0806 (MMS)

Jag heter lurifix och jag kan många trixs!!!!


Bebis ligger och sover i skuggan, har vari...

img_0798 (MMS)

Bebis ligger och sover i skuggan, har varit ute sedan 9 nu! Började dagen med en lång promenad vid Vättern, Daisy va helt slut när vi kom hem igen. Sen tog vi med oss lite frukt och dricka och satte oss i trädgården, där jag ligger fortfarande. Hoppas få lite färg idag, är dock väldigt duktig med att smörja in mig Man vill ju inte se ut som ett russin i förtid heller. Synd att de fina vädret tycks försvinna i morgon, speciellt synd efters vi ska på bröllopfest på lördag!! Håller tummarna för uppehåll då :) nu ska jag snabbt springa in och fylla på vatten flaskan!! Dricka duktigt måste man ju i denna värmen. Puss på er


Busunge!!

Busunge!!


Mitt hjärta värker av kärlek när man möts ...

img_0772 (MMS)

Mitt hjärta värker av kärlek när man möts av denna lilla varelse efter hennes förmiddagslur! Då spelar de ingen roll hur trött eller sur man är, man smälter ändå. Mammas fina lilla flicka.


Tias och Lykke kollar på fotboll! Känner m...

img_0769 (MMS)

Tias och Lykke kollar på fotboll! Känner mig allt lite utanför ;)


Har sutttit i soffan och läst i nästan 2 h...

img_0765 (MMS)

Har sutttit i soffan och läst i nästan 2 h, lillan och Tias sover Underbart lugnt och skönt just nu. Har inte läst en bok sedan Lykke kom. Och Elsas mode är verkligen super bra!


Efter en dusch och Alvedon så somnade lill...

img_6807 (MMS)

Efter en dusch och Alvedon så somnade lillan äntligen! Själv har jag precis avnjutit en super god middag, färsk pasta med pepparsås och kalkonfile! Blev väldigt lyckat, hade tänkt öppna en flaska vin men de blev inte så. Nu vaknade liten igen, skit också.


Sjukstuga

Usch, fy och bläää. Liten har gått och blivit sjuk, feber och super hänging och gnälling. Har äntligen fått henne att somna. Får hoppas att hon blir lite piggare och gladare efter tuppluren. Men har sorgligt nog fått avboka med Ida,, verklige super tråkgit. Hade sett framemot det så!!

Men får väl ta hand om min lilla busunge och ta mig ett glas vin ikväll. Saknar Tias nu...


Mammas lilla sjukling..

img_0764 (MMS)

Mammas lilla sjukling..


12 Juni 2010

Dagen började innan klockan slagit 6.00, men va faktiskt pigg. Kan bero på att jag somnade innan kl 22.00 igår kväll. Väl behövligt efter den tidigare natten. Förstår inte riktigt varör Lykke krånglar på nätterna nu, tidigare va de inget problem utan då sov hon så snällt så. Men inte längre, har läst på lite och tydligen kan barn i lillans ålder ha lite seperationsångest. Läste även lite hur man ska gå till väga nu vid läggning och när hon vaknar på nätterna. Så de är bara testa, de har jag ju aldrig skadat något. Vet en person som inte kommer bli lika glad över detta, Mattias, men de får ha ta nu. Så att vi båda kan få sova hela nätter.

Jag och liten är själva idag, Mattias är på svensexa åkte redan vid 8.30. Lite tomt nu, men vi har redan haft besök av Nina och pojkarna, snyggade till Nina i håret och klippte luggen på Rasmus. Nu har dom åkte hem, Lykke sover och Daisy också så tyst som i graven är de här. Rätt skönt ändå. Får väl passa på och äta lite lunch.

Senare i eftermiddag/kväll ska vi leka med Ida, väldigt mysigt!!



Min nya underbara skapelse från H&M! Mycke...

img_0762 (MMS)

Min nya underbara skapelse från H&M! Mycket finareni verkligheten än på bild!


Der vackraste jag har....

img_0749 (MMS)

Der vackraste jag har....


Mina älsklingar ligger och myser på soffan...

img_0752 (MMS)

Mina älsklingar ligger och myser på soffan. Älskar dom så mycket!


Daisy och jag sitter på bussen, ska till s...

img_0744 (MMS)

Daisy och jag sitter på bussen, ska till salongen och göra Agnes vacker i håret! Bort med mega utväxten!! Efter detta blir de lunch med bästaste Linda, vuxenlunch tillochmed Lykke får vara hemma med sin sjuka pappa. Ska egentligen ha en kund ikväll också, men ska se om hon kan en annan kväll istället!! Är så jäkla förkyld!


Just hanging!

img_0741 (MMS)

Just hanging!


Mums knäckebröd!

img_0717 (MMS)

Mums knäckebröd!


Vi har världens sötaste dotter!

img_0708 (MMS)

Vi har världens sötaste dotter!


En trött liten tjej följer med mamma till ...

img_0703 (MMS)

En trött liten tjej följer med mamma till salongen.


Favoriterna från förra året får följa med ...

img_0699 (MMS)

Favoriterna från förra året får följa med till stan idag :)


Lykke ställde sig upp mot bordet själv ida...

img_0695 (MMS)

Lykke ställde sig upp mot bordet själv idag :)


Vad är de för dag idag? Vad är de för dag ...

img_6807 (MMS)

Vad är de för dag idag? Vad är de för dag idag? Nej, de är ingen vanlig dag för de är Caroline födelsedag hurra hurra hurra !! Och högt på listan står sushi!! Gottigottgott!!


Läskigaste saken hände inatt! Vaknade runt...

img_6807 (MMS)

Läskigaste saken hände inatt! Vaknade runt 2 tiden av att jag kidsnödig, gick upp och gjorde mitt och kröp ner i sängen igen efter. Somnar om nästan direkt, men vaknar nästan direkt av att Lykkes lekhund börjar sjung och prata! Detta är en sån leksak som man ska trycka på handen, magen osv för att den ska sjunga eller prata. Så fatta att jag blev rädd, tog en jäkla tid innan jag vågade mig upp. Chicken!! Och Mattias sov som en stock. Och hunden sjöng inte bara 1 låt, utan den drog några låtar och meningar!! Till slut vågade jag mig upp och tog mig till vardagsrummet och stängde av den! Men fan va läskigt det va, scary shit alltså!!!


Leksaker är överskattat, hundbajspåsae fun...

img_0691 (MMS)

Leksaker är överskattat, hundbajspåsae funkar precis lika bra :)


Lykke lite får följa med mamma till jobbet...

img_0690 (MMS)

Lykke lite får följa med mamma till jobbet idag! Har bara n balfrisyr idag :)


RSS 2.0