Vaknade av en duns!! Men de va inte jag, d...

img_1911 (MMS)

Vaknade av en duns!! Men de va inte jag, de va Lykke som i sömnen rullat ur sängen. Stackars liten kan inte vara ett bra sätt att vakna på men de jag inte förstår är hur hon kunde ta sig över de berg av kuddar jag lagt upp för att de inte skulle hända!! De är väl som dom säger med barn vet man aldrig ;) hon slog sig inte som tur va! Nu ska vi gå upp och klä på oss och traska bort till torget!


Bebisen har somnar jämte mig i soffan, mys...

img_1909 (MMS)

Bebisen har somnar jämte mig i soffan, mysgos!!! Nu fattas bara Mattia, men de får ju vänta till måndag när han kommer hem från Barcelona!!


Nybadad med pyjamasen på och en flaska väl...

img_1904 (MMS)

Nybadad med pyjamasen på och en flaska välling softar Lykke framför idol! Hon tycker om Olle verkar de som, för hon är inte kontaktbar!! Haha!!


I förra veckan framkallade vi en MASSA kor...

img_1866 (MMS)

I förra veckan framkallade vi en MASSA kort på lilla och då passade jag på att ta med mig ett till jobbet! Man blir genast lite gladare när man tittar på kortet och ser min fina lilla flicka! Ska ta med fler kort senare när jag har rensat bunten hemma! Tog dubbla kort av vissa så man kan ge bort några men måste välja vilka vi vill behålla själva, jag håller på med en fotoalbum till Lykke och har bara kommit halvvägs ska försöka göra lite i helgen.


Nu sitter jag på bussen hem mot Jönköping ...

img_1864 (MMS)

Nu sitter jag på bussen hem mot Jönköping igen, jag överlevde helgen!! Och de är tack vare 2 st störtsköna tjejer från Linköping! Dom gjorde dagen och kvällen mycket enklare att ta sig igenom! Sån ångest jag har haft för denna resan, helt i onödan! Vi va på föreläsning i går som handlade om att våga, våga ta sig ur sin trygga "zon" och testa saker man inte vågar! En riktigt bra föreläsning! Och de är ju precis va jag gjorde, åkte helt solo till Stockholm utan att känna en enda person. Okej Anders på Wella känner jag ju, men ville inte hänga som en bebis på honom ;) min trygga zon växte lite nu och jag kommer säkerligen göra om detta!! De är bara att våga!!


Godmorgon bloggen!! Gud va jag har sovit g...

img_1855 (MMS)

Godmorgon bloggen!! Gud va jag har sovit gott inatt, och hela natten till på köpet!! Underbart! Jag är väldigt glad att jag kastade in handduken vid 00.30 igår, och att jag drack minimalt med alkohol 1/2 glas vin och en drink!! Gud så gott att inte vakna bakis och de bästa av allt så är de snart dags för frukost!! Hotelllfrukost kan nog vara de bästa som finns!! Nä nu ska jag traska ner till mina två nyfunna vänner från Linköping!


Sitter på tåget nu, har lite små ångest at...

img_1852 (MMS)

Sitter på tåget nu, har lite små ångest att jag lämnar mina älsklingar hemma. Har aldrig varit ifrån dom båda samtidigt men de ska nog gå bra! Hoppas att eventet är bra och inspirerande! Dock har jag fortfarande lite problem angående klädsel för kvällen, dresscode är "festlig elegans" lite klurig tycker jag! Hoppas jag hinner springa in i nån butik när jag är framme :) eller efter eventet!! De löser sig nog!! Strumpbyxor måste jag också köpa!!


Dagen har varit underbart lugn och skön! V...

img_1805 (MMS)

Dagen har varit underbart lugn och skön! Vi har inte gjort alls mycket, tagit en långpromenad i solen och varit och gungat i friadalen med lillan! Annars har dagen spenderats i soffan, och så ser kvällen också ut! Ni ligger vi och kollar på Pippi på utflykt!


Idag fick familjen sovmorgon, jag vaknade ...

img_1799 (MMS)

Idag fick familjen sovmorgon, jag vaknade till och med innan Lykke! Henne VÄCKTE jag vid 9.40, och då hade jag varit ute med Daisy en runda innan!! Mannen ligger och sover fortfarande, men de gör inget!! Jag och liten ska ha pannkaksfrukost!!! Sen blir de nog en promenad i solen :)


Dagen har varit otroligt seg, kan bero på ...

img_1797 (MMS)

Dagen har varit otroligt seg, kan bero på att jag haft världens klängingaste monster hemma alldeles själv! Mattias är och dömer fotboll, sista matchen för i år!! Skönt de!! Liten vägrar mellan mål, så de fick bli lite välling istället! Nu ligger vi båda i soffan och tittar på Pippi Långstrump, mysigt som tusan! Och snart kommer mannen hem också, då blir de ännu mer mys!


Frukost med den bäst, snart jobb!! Inte jä...

img_1778 (MMS)

Frukost med den bäst, snart jobb!! Inte jätte taggad men de är ju fredag idag så de ska nog gå bra :)


Snart ska Lykke i säng men de är lite svår...

img_1768 (MMS)

Snart ska Lykke i säng men de är lite svårt att lägga henne i sängen när hon är så förbaskat mysig när vi ligger skavfötter i soffan :)


Kantarelltoasten står i ugnen, och nu börj...

img_1766 (MMS)

Kantarelltoasten står i ugnen, och nu börjar PH. Familjemys på g alltså :)


Lykkes nya grej är att stirra arg på en! S...

img_1763 (MMS)

Lykkes nya grej är att stirra arg på en! Sötnöt!! Bäst är de när hon är arg på riktigt!


Nu äntligen har tapeten kommit upp!! Och j...

img_1752 (MMS)

Nu äntligen har tapeten kommit upp!! Och jag är sjukt nöjd med resultatet!! Tänk va en liten fondvägg kan göra. Om någon timme rullar vi ner till skillingaryd för att träffa Lykkes farmor!! Liten ligger och vilar nu, laddat batterierna inför besöket!


God morgon!! Vi har varit uppe några timma...

img_1746 (MMS)

God morgon!! Vi har varit uppe några timmar nu, hunnit vara ute med Daisy, badat och ätit frukost! Nu sitter jag och Lykke och myser framför tv:n. Farligt att sätta sig ner då här, måste ta mig upp och ta tag i dagen. Vid 11 kommer Tine och ska tapetsera vårt sovrum! Äntligen!! Hoppas det blir bra, för 760 kr rullen blir de nog kanon!! Tar kort och lägger upp sen!!


Familj ligger i sängen och myser, jag, Lyk...

img_1351 (MMS)

Familj ligger i sängen och myser, jag, Lykke-Li och Daisy ligger och trängs på min halva av sängen och på andra ligger den djupt sovande Mattias! Tröttare och slöare får man banne mig leta efter, aldrig träffar någon så morgon trött! Har funderingar på om man ska slänga på sig lite kläder och traska bort till torget eller om man ska ligga kvar och mysa med dom små!! Hmm tåls att tänka på lite! Annars idag ser dagen någorlunda lugn ut, det enda vi har är att vi ska till Huskvarna och tömma vårt förråd, har bar skjutit upp de hela tiden!! Men nu måsta de göras om de ska bli gjort överhuvudtaget!!


När Lykke va och badade igår med sin pappa...

img_1727 (MMS)

När Lykke va och badade igår med sin pappa, Joey och Dalton så fick hon ett par armpuffar! Vet inte riktigt om hon gillade att ha på sig dom igår men idag tycker hon de är jätte roligt! Springer runt som en galning och viftar på armarna!! Ikväll blir de bara lugnt, Mattias är på AW så liten och jag är själva! Tvättar dock så de är inte så lugnt men de va väldigt behövligt, nu kommer Lykke in men en BH som hon norpat från tvätten. Nähä, ska ta och städa av här hemma så man har de gjort innan helgen!


Guten morgon! Ska alldeles strax sätta mig...

img_1480 (MMS)

Guten morgon! Ska alldeles strax sätta mig på vita faran och trampa ner till salongen! De är fullrulle där nere idag men de är bara roligt! Nähä, ska pussa mina sovande älsklingar innan jag far! Åter kommer med dagens hårtips! Puss


I'm going to Stockholm!! Den 23 oktober sk...

img_1713 (MMS)

I'm going to Stockholm!! Den 23 oktober ska jag bege mig upp till stockholm för att gå på ett Wella event! Detta ska bli så roligt och mycket spännande, lite nervöst så klart! Åker ju upp helt själv, men de ska nog gå bra! Det startar 13.30 och håller på fram till 17 efter de får vi gå upp på våra rum och göra oss i ordnig för en kväll på stan!! Är laddad till tusen nu, klädsel för kvällen: festlig elegans. En anledning till att shops en ny klänning och ev nya party skor!! Måste ut i butikerna och spana nu!!


Ombytta roller?? Ja men kan nästan tro det...

img_1703 (MMS)

Ombytta roller?? Ja men kan nästan tro det. Nybakta bullar igår och nybakta ostfrallor idag, vilken man jag har fått tag i!! Honom är de bäst jag håller hårt i!!!


Dagens hårtips! För oss med platt och tråk...

img_1702 (MMS)

Dagens hårtips! För oss med platt och tråkigt hår så är de här riktigt bra grejer! Shampoo och conditioner samt ett volume spray, det speciella med dessa produkter är att dom har ett högre ph-värde som får håret att "svälla". Innehåler även vitamin B5 som bygger upp volym genom att fästa i fjällskikter (hårstrået)! Jag är själv fast i det och kommer aldrig byta nu!! Pris ca 169 :- st! Men paket pris kan ordnas :)


Dagens hårtips! 3 st schampon för olika so...

img_1684 (MMS)

Dagens hårtips! 3 st schampon för olika sorts hårbottem problem! Nr 1 motverkar fett botten. Nr 2 motverkar mjäll och torr hårbotten och den amvänds som en kur i 6-8 veckor. Nr 3 är speciellt anpassad för personer med extra känslig hårbotten! Pris 169 :-


Mycket intresserad av vovven i boken idag ...

img_1679 (MMS)

Mycket intresserad av vovven i boken idag :) gullunge!


Dagens hårtips! Maria Nila har tagit fram ...

img_6807 (MMS)

Dagens hårtips! Maria Nila har tagit fram ett värmeskyddande spray-Flattening spray som ett speciellt utformat så att även dom lockigaste håren ska hållas platta hela dagen! Skyddar mot värme från fön och plattänger, appliceras på fuktigthår innan föning eller i torrt innan plattning! Pris ca 130 kr!


Glömde visa dom nya glasen igår! 9.90 :- s...

img_1657 (MMS)

Glömde visa dom nya glasen igår! 9.90 :- st på Rusta, ett fynd med andra ord! Köpte 12 st så att man har!


Puhh är helt slut i kroppen! Gick som sagt...

img_1663 (MMS)

Puhh är helt slut i kroppen! Gick som sagt ner till Rusta och de är en bit att gå och de känns ännu längre när man har barnvagn och de blåser motvind! Men men, fram kom vi och glas hittade vi! Dom är diskade och rena nu, visar när dom torkat! Efter de blev de en trip till A6 och Ikea, köpte en grej till Mattias och ett par jeans leggings till Lykke-Li! Hoppas Mattias blir glad för de jag köpte :) nu sitter jag och daisy och myser i soffan, lillan tar sig en lur! Hade gärna gjort de också, men ska skura köksluckorna :)


På promenad på väg till rusta och köpa tju...

img_1649 (MMS)

På promenad på väg till rusta och köpa tjusiga glas :) efter det A6 :)


RSS 2.0