Fick världens sötaste blomma av agnes i ig...

img_1176 (MMS)

Fick världens sötaste blomma av agnes i igår!! Love it, den ska dock få flytta hem till Lykkes rum om någon vecka! Kommer passa perfekt i hennes prinsessrum :)


Svallande lockar idag!! Nice nice!! Snart ...

img_1161 (MMS)

Svallande lockar idag!! Nice nice!! Snart slut för idag, jippie!! Girls night med Linda, wooohooo!!


Familjen är trötta idag, även jag! Trots e...

img_1154 (MMS)

Familjen är trötta idag, även jag! Trots en kort aretsdag, de va helt dött på stan idag! Mycket pga  många har semester men också för att regnet pissade ner!! Buhuu, vart tog de fina vädret vägen????


Och med i JP är man visst också idag!! Hah...

img_1148 (MMS)

Och med i JP är man visst också idag!! Haha, men den blev bra :) bilden kan man ju diskutera men hatar att vara med på konstlade bilder!!


Mina nya visitkort kom idag!! Är mycket nö...

img_1146 (MMS)

Mina nya visitkort kom idag!! Är mycket nöjd med dom!


De vackraste jag vet är att se dig när du ...

img_1139 (MMS)

De vackraste jag vet är att se dig när du sover! Du ligger här bredvid, jag är lycklig för att du finns till!!


Väntar på nästa kund! Sugen på tacos, de f...

img_1136 (MMS)

Väntar på nästa kund! Sugen på tacos, de får de allt bli ikväll :) gottigottgott!!


Är på salongen nu, har haft några kunder m...

img_1132 (MMS)

Är på salongen nu, har haft några kunder men de är väldigt lugnt just nu. Om några veckor blir de mer fart här, men de är bara bra att de är lite lugnare nu så man hinner vänja sig vid allt!! Har ju ändå gått hemma i 10 månader!! Snart kommer systeryster för att fixa sin polska utväxt ;)


Nya Hårsmedjan!!

img_1120 (MMS)

Nya Hårsmedjan!!


Det blev lite tyst när jag va och kläda på...

img_1090 (MMS)

Det blev lite tyst när jag va och kläda på mig, och när de blir för tyst så har Lykke nästan garanterat hittat på nåt! Idag hittade jag henne i vardagsrummet, stående vid bordet med skålen som vi hade ostbågar i igår. Där stod hon och slickade i sig smulorna!! Haha, min gullunge!


Nu ska Lykke till min farmor och va där öv...

img_1077 (MMS)

Nu ska Lykke till min farmor och va där över dagen när jag och älskling målar och donar på salongen! Blir mysigt för dom båda!!


Glass på piren!! Mums mums!!!

img_1073 (MMS)

Glass på piren!! Mums mums!!!


Nya salongsgolvet!! Uschh så snyggt!!

img_1069 (MMS)

Nya salongsgolvet!! Uschh så snyggt!!


På väg ner till salongen för att dammsuga ...

img_1068 (MMS)

På väg ner till salongen för att dammsuga och göra de nya golvet fint :) gud så snyggt de blir, kommer bli ännu snyggare när vi fått ny färg på vägarna. Åhh kam knappt bärga med nu, och har knappt fattat att jag nu är salongsägare och ska driva den helt själv!! Men jag ä redo för denna utmaning, tur att jag har världens bästa sambo och familj som stöttar mig i de här! Love u all!!


Badat skumbad med Lykke liten!

img_1062 (MMS)

Badat skumbad med Lykke liten!


Vi har lite kalas för Mattias nu på förmid...

img_1057 (MMS)

Vi har lite kalas för Mattias nu på förmiddag med hans pappa och familj. Har inte hunnit ha de tidigare, men nu äntligen bättre sent än aldrig! Mycket lyckat va de i alla fall, bjöd på morotsmuffins och chokladmuffins!! Se så fint vi fått de i köket :) vill bara ha nya köksmöbler, typ gustavianska! Letar som en dåre efter rätta möbler, men de finns ju så många olika sorter! Senare idag ska vi till pappa och klippa honom innan dom åker till Turkiet!! Är inte alls avis på dom!! Haha.


Min kusin Nova, Lykke och min lillasyster ...

img_1054 (MMS)

Min kusin Nova, Lykke och min lillasyster Fia!


Det kvittar hur trött jag än är på morgon ...

img_1042 (MMS)

Det kvittar hur trött jag än är på morgon men när man möts av detta leendet så kan inte bli annat är glad. Målade hallen igår, tog SÅ lång tid. Många små vägar och karmar, skit jobbigt målade till efter 24! Kan säga att min kropp är rätt mör! Men men, hade tänkt ge liten frukost nu och kila ner till torget efter det!! Puss


Idag är ingen vanlig dag för de är Idas fö...

img_6807 (MMS)

Idag är ingen vanlig dag för de är Idas födelsedag, hurra hurra hurra!!! Grattis gumman!


God morgon! Somnade dom en stock igår enli...

img_0847 (MMS)

God morgon! Somnade dom en stock igår enligt Mattias så hade jag redan somnat innan han hade hunnit lägga sig ner, haha!! Trött man är då!! Idag blir de doft dag tror jag, eller ska upp en sväng till A6 och försöka fynda lite!


Massa mys med liten just nu!!

img_1027 (MMS)

Massa mys med liten just nu!!


Nu har familjen krupit ner i sängen för kv...

img_1013 (MMS)

Nu har familjen krupit ner i sängen för kvällsmys, vi är riktigt trötta allihopa! Blev klar med gaderoben också, men fy va kläder man har använder inte ens hälften av dom. Men jag är sämst på att kasta/ge bort dom, dom är säkert bra att ha nån gång!! Haha, typiskt tjejgrej tror jag! I morgon har jag inga planer direkt, tar den som den kommer!! Nattinatt!!


Svettigt som tusan här hemma, försöker gör...

img_1018 (MMS)

Svettigt som tusan här hemma, försöker göra ordning i min gaderob men de tar sån tid när man har en gnällig dotter hemma. Dock finns de anledning till gnäller, liten är nämligen på väg att få sin första tand! Nu sitter liten och läser bok och tittat på reklam, hon blir alldeles galen när Vikinglines reklam kommer, måste vara musiken!! Dansar och viftar på armarna som en galning haha!! Hoppas Mattias kommer snart, måste åka och köpa färg till hallen så den blir målad någon gång! Nähä, får ta och fortsätta med städningen då!! Later!! Kössssss


Älskar mina flickor!! Hela och halvan.

img_1014 (MMS)

Älskar mina flickor!! Hela och halvan.


Onsdag 14 juli

Nu har familjen varit uppe i 1,5 h, men är riktigt pigg ändå har nog sovit riktigt gott. Nu ska jag ta tag i tvätten, den måste strykas och vikas in. Fy va tråkigt, men senare idag är det dejt med mina favvo flickor Carro och Agnes. Va alldeles för längesen vi sågs men har verkligen inte hunnit med flytten och allt så nu är de verkligen på tiden. Saknar mina gummor.

Nähä, tvätten va de..



Bebis har somnat i soffan! Gosunge!

img_1012 (MMS)

Bebis har somnat i soffan! Gosunge!


Denna lilla flicka fyller min kropp med så...

img_1006 (MMS)

Denna lilla flicka fyller min kropp med så mycket kärlek så jag tror jag spricker! Underbaraste Lykke-Li, vi älskar dig så mycket fast du ska pilla och äta på precis allt!


Godmorgon allihopa! Lykke vaknade tidigt, ...

img_0995 (MMS)

Godmorgon allihopa! Lykke vaknade tidigt, så vi myste lite i sängen innan vi gick upp! Nu har hon somnat om igen, jag har diskat, bäddat och fixat lite inför målningen av hallen. Ska försöka ta mig upp till Ekholms och köpa lite spackel och färg, men fan de är varmt idag! Ska fortsätta och fixa och dona här hemma! Känns som de aldrig blir färdigt, samtidigt har vi inte bott här så länge! Måste fixa min gaderob idag också, det är som en bomb har exploderat där inne! Haha!


Gud så varmt de är!! Inte  en vindpust hel...

img_0982 (MMS)

Gud så varmt de är!! Inte  en vindpust heller, hur kommer dagen sluta?? Tycker mest synd om lillan, hon tycker de är väldigt jobbigt med värmen just nu. Och när hon tycker nåt är jobbigt blir hon arg och då skriker hon men då blir hon bara varmare. Stackars liten som inte förstår riktigt! Ska åka och bada med bästaste Linda :) mycket behövligt! Simring till Lykke måste köpas. Puss


Ojoj, nu har finalen börjat! Lykke, Mattia...

img_0991 (MMS)

Ojoj, nu har finalen börjat! Lykke, Mattias och farbror johan sitter fastklistrade framför tv:n. Har bjudit på god mat, fläskfilé, klyftpotatis och kantarellsås!! Så gott med hemma gjord sås, massa grädde ska de vara! Nu ska jag bara social, eller social är väl fel ord mer engagerad i fotbollen stämmer bättre. I morgon blir de mys med bästaste Linda... Puss


Godmorgon! Min älskade dotter väckte mig f...

img_0977 (MMS)

Godmorgon! Min älskade dotter väckte mig för 30 minuter sen, då lyfte jag över henne till oss och då är hon jätte pigg men nu somnade hon om. Men nu är jag pigg, så får väl gå upp och ta tag i dagen. Ett var runt munkis kanske?? Hmm får se.


Ikväll var vi hos Mattias mamma nere i ski...

img_0962 (MMS)

Ikväll var vi hos Mattias mamma nere i skillingaryd och firade Mattias födelsedag. Han fyllde egentligen år i måndags men vi har ju inte varit hemma så kalaset fick bli idag istället, de bästa av allt va att jag slapp göra något. Vi har ju inte fått någon ordentlig ordning här hemma än, så vi ville inte ta hit folk än. Vi grillade och åt gott, Lykke badade i poolen som farmor hade köpt! Nu har jag plockat i lite kartonger här hemma, lyckades få undan en i alla fall :) ska skutta ner i vår underbara säng nu och gosa med min man!! Nattinatt!! Puss


Back in town! Så nu är vi äntligen hemma i...

img_0935 (MMS)

Back in town! Så nu är vi äntligen hemma i Jönköping igen, skönt att vara i sitt eget hem. Vi har haft en bra vecka, vädret kunde varit bättre. Så min solbränna blev inte så mycket bättre, får jobba på den i helgen. Köpte olja häromdagen, och den kommer väl till användning nu. Lykke ligger i sin säng och matvägrar. Kulkul, börjar bli hungrig jag också!! Får nog bli kyckling mamma idag :) slurp!!!


Pizza på pepes!! Mums mums!

img_0875 (MMS)

Pizza på pepes!! Mums mums!


Båstad, here we come! Utflykt med systerys...

img_0871 (MMS)

Båstad, here we come! Utflykt med systeryster och Lykkeliten!!


Softar efter maten :)

img_0869 (MMS)

Softar efter maten :)


RSS 2.0